Datum: 22-09-2023 - 05:05

Welkom bij Yuzi Web & Apps.

Websites
Yuzi levert websites gebruikmakend van de nieuwste ontwikkelingen en technieken, waardoor wij een optimale snelheid kunnen behalen. Door middel van de juiste technieken kan Yuzi een responsive website creeren. Yuzi vindt het belangrijk dat de website zelf te onderhouden is!


Apps
Yuzi gaat uit van multiplatform, dit betekent dat de Yuzi apps niet gelimiteerd zijn aan 1 platform, de applicatie is voor zowel iOS als Android als Windows Phone beschikbaar. En we kunnen natuurlijk ook andere platformen zoals Blackberry ondersteunen indien dat gewenst is!


Social media
Social media is een vorm van media die tegenwoordig altijd gebruikt moet worden. Mensen verifieren bedrijven via social media, lezen ervaringen van mensen van het desbetreffende bedrijf en krijgen een beter beeld als er een goed onderhouden social media kanaal beschikbaar is van het bedrijf. Echter is het onderhoud van social media tijdrovend, en kan voor sommige bedrijven niet te doen zijn. Hiervoor bieden wij de social media onderhoudsservice aan.

Contactgegevens

Yuzi Web & Apps
Nicolaas Damesstraat 43
2161 CT Lisse
Tel: 06 50487340

Meest populair

  • Zonnepark Noordwolde bijna gereed om stroom te leveren.
  • Drukte op het Lindefestival in Wolvega
  • 13e editie Oldtimer toertocht startte met 90 oude tractoren.
  • 31 velden vol korven en meer dan 1000 korfballende kinderen
  • Ynkoarten te keap: Cultuurkalender Fryslân 2019