Datum: 22-09-2023 - 03:36

Dinsdag BrooddagDe digitale kant van Bakkerij Kok Noordwolde
Iedereen kent wel de ruime bakkerswinkel met lunchroom van Bakkerij Kok aan het Manauplein. Bij deze bakker kunt u echter ook op het internet prima shoppen via www.echtebakkerkok.nl

Een overzichtje van wat er zoal op deze website te vinden is (klik op het onderlijnde woord om naar het betreffende item te gaan):Home: Bij binnenkomst op deze website treft u de meest actuele aanbiedingen aan.

Website Bakkerij Kok Noordwolde

Weekvoordeel: In het menu weekvoordeel treft u enkele vaste aanbiedingen van Bakkerij KokOntbijtservice: Bakker Kok biedt enkele mooie ontbijtmanden aan. Een origineel kado-idee.Recepten: Enkele originele ideeën om creatief met brood en aanverwanten om te gaan Openingstijden: Deze spreekt voor zich.Bestellen: Informatie over de mogelijkheden van bestellen en bezorgen.

Nog iets lager in de gele balk op de website van bakkerij Kok vindt u een overzicht van het assortiment. Hier begint de magie pas echt!

Internetshop Bakkerij Kok Noordwolde

Klikt u maar eens op één van de aldaar genoemde items zoals: bv. kleinbrood, vlaaien, oranjekoek of belegde broodjes. U komt nu rechtstreeks in... De internetshop van Bakkerij Kok Noordwolde.Hier kunt u online het assortiment bekijken, uw keuze maken en zelfs online betalen. Uw bestelling kan de volgende dag voor 10 uur aan huis bezorgd worden of u haalt uw lekkernij zelf bij de winkel aan het Manuaplein op.

 

Klik hier om naar de internetshop van Bakkerij Kok te gaan (klik aldaar in de gele balk links op andere artikelen die u wilt bekijken). Free WIFI punt Noordwolde

WIFI spot Noordwolde

In de winkel van Bakker Kok bent u steeds welkom om in de lunchroom gebruik te maken van het gratis aangeboden draadloos internet.

Openingstijden Bakkerij Kok Noordwolde:
Maandag t/m donderdag: 8:30 tot 17:30 uur
Vrijdag: 8:30 tot 19:00 uu
Zaterdag: 8:00 tot 16:00 uur
Op zondag gesloten

Contactgegevens

Bakkerij Kok
Manauplein 32
8391 BZ Noordwolde FR
Tel: 0561-431297

Meest populair

  • Zonnepark Noordwolde bijna gereed om stroom te leveren.
  • Drukte op het Lindefestival in Wolvega
  • 13e editie Oldtimer toertocht startte met 90 oude tractoren.
  • 31 velden vol korven en meer dan 1000 korfballende kinderen
  • Ynkoarten te keap: Cultuurkalender Fryslân 2019