Datum: 16-10-2021 - 14:16

Een goed gekozen kwaliteitslijst, eventueel met passe-partout is een sieraad voor uw kunstwerk. De foto of het schilderij komt beter tot zijn recht en krijgt alle aandacht die het verdient. Bij lijstenmakerij de Meenthe zijn wij ons hier geheel van bewust en kunnen u terdege adviseren bij de keuze van de juiste lijst- en passe-partout combinatie.

Lijsten en passepartouts

U vindt bij ons een ruime keuze aan lijsten in zowel hout als aluminium in elke gewenste kleur. De lijst wordt in eigen huis op maat gemaakt voor uw kunstwerk. Hierbij kan ook een passe-partout geplaatst worden waardoor de aandacht nog meer op het kunstwerk gevestigd wordt.


 

Atelier aan huis in Noordwolde

Het atelier van lijstenmakerij de Meenthe bevindt zich aan huis aan de Meentheweg 2 in Noordwolde, maar voor het uitzoeken van een lijst of het verkrijgen van informatie kunt u altijd terecht bij handwerkwinkel en wolwinkel Kreativa aan de Meulepasage in Noordwolde.

Levertijd en bestellen

Het maken van een lijst gebeurd altijd in opdracht en met de grootste zorg. Dit duurt over het algemeen 1 a 2 weken wanneer wij de lijst voorradig hebben. Voor zeer speciale opdrachten moet soms eerst een lijst besteld worden. Dit kan de levertijd verlengen.

Loop eens binnen

Kom zonder afspraak eens langs bij Kreativa in Noordwolde om een greep uit onze collectie lijsten en passe-partouts te zien en meer informatie te krijgen.
U kunt natuurlijk ook meteen uw kunstwerk (Borduurwerk, poster, foto', doopjurkje, schilderij enzovoort) meenemen om ter plaatse een indruk te krijgen van het effect van een prachtige kwaliteitslijst om uw kunstwerk.

Contactgegevens

Lijstenmakerij de Meenthe
Meentheweg 2
8391 VA Noordwolde
Tel: 056-1432979

Meest populair

  • Zonnepark Noordwolde bijna gereed om stroom te leveren.
  • Drukte op het Lindefestival in Wolvega
  • 31 velden vol korven en meer dan 1000 korfballende kinderen
  • 13e editie Oldtimer toertocht startte met 90 oude tractoren.
  • Ynkoarten te keap: Cultuurkalender Fryslân 2019