Datum: 16-02-2019 - 19:22


DierenArtsenCentrum Noordwolde
Zoals de naam reeds doet vermoeden is DierenArtsenCentrum (DAC) Noordwolde niet de praktijk van een enkele dierenarts, maar het samenwerkingsverband van een team gespecialiseerde vakmensen. De dierenartsen staan elkaar daar waar nodig bij en ook apparatuur kan gezamenlijk gebruikt en ingekocht worden.

Door dit samenwerkingsverband is het mogelijk, u steeds de meest verregaande en specifieke behandeling van uw geliefde huisdier tegen een scherpe prijs aan te bieden. Ook staat DAC Noordwolde, waar nodig, 24 uur per dag tot uw beschikking.


DAC Noordwolde startte reeds in 1976 toen 3 plaatselijke dierenartsen-praktijken zich samen voegden. Vijf jaar later verhuisde men naar het huidige pand. Dit pand is ruimer van opzet en biedt ruimte aan ondermeer een operatiekamer, laboratorium, behandelkamer, receptie, wachtruimte, diverse stallen en meer.


Vanuit DAC Noordwolde opereren nu 6 dierenartsen en 3 assistenten. Zo is er elke werkdag, van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 9.00 uur, een spreekuur voor paarden op de kliniek. U kunt hier in dit uur terecht voor het opvoelen en scannen van de merrie, entingen en andere kleine ingrepen. Wel graag van te voren telefonisch laten weten dat u langskomt met paard of pony.


De tweejaarlijkse dierenmanifestatie van DAC Noordwolde is inmiddels tot in de wijde omtrek bekend.

Vele bezoekers genieten hier elke keer weer van de vele workshops, stands en andere activiteiten. De volgende dierenmanifestatie zal in 2019 zijn. Klik hier voor een verslag van de dierenmanifestatie.


Met gezelschapsdieren bent U welkom op de inloopspreekuren (elke werkdag van 13.30 -14.00 en van dinsdag tot en met vrijdag van 18.30 -19.00 uur), maar U kunt ook zonder extra kosten een afspraak maken. Ook voor landbouwhuisdieren kunt u middels onderstaand telefoonnummer een afspraak maken.

DierenArtsenCentrum NoordwoldeDe kliniek is dagelijks van 09.00 tot 17.00 geopend voor het ophalen van medicijnen of dieetvoer. 's Avonds en in het weekend staan wij ook klaar voor spoedgevallen.

Ook voor al uw vragen op het gebied van de zorg voor uw huisdier kunt U bij dierenarts DAC Noordwolde terecht.

24 uur per dag bereikbaar onder 0561-431999

Contactgegevens

DierenArtsenCentrum
Hoofdstraat Oost 47a
8391 AT Noordwolde
Tel: 0561-431999

Meest populair

  • Zonnepark Noordwolde bijna gereed om stroom te leveren.
  • 31 velden vol korven en meer dan 1000 korfballende kinderen
  • Zomertijd: komkommertijd
  • 13e editie Oldtimer toertocht startte met 90 oude tractoren.
  • Drukte op het Lindefestival in Wolvega