Datum: 22-09-2023 - 02:39


Uitvaartverzorging voor Drenthe, Overijssel en Friesland.
Wij kunnen uw verdriet niet wegnemen, wel uw zorgen. In alle rust afscheid nemen van uw overleden dierbare. Samen met uw naasten alle ruimte om te herinneren, gedenken en eren. Zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de organisatie van de uitvaart. Uitvaartverzorging Kiers helpt u met het nemen van de juiste beslissingen.

De Kiers-manier: "De familiewensen samenvoegen met respect, stijl en kwaliteit zonder daarbij het kostenaspect uit het oog te verliezen."

Deskundig en betrokken.
Uitvaartverzorging Kiers staat garant voor een deskundige organisatie van de uitvaart. Met inlevingsvermogen en aandacht geven wij vorm aan uw persoonlijke wensen.

Vast aanspreekpunt
U heeft de zekerheid dat de uitvaartverzorger met wie u de begrafenis of crematie bespreekt, uw vaste aanspreekpunt blijft. Met onze hulp wordt de uitvaart een herinnering waar u kracht en inspiratie uit kunt halen.

Uitvaartverzorging voor Drenthe, Overijssel en Friesland
​Waar u ook woont; wij zijn altijd bij u in de buurt. Ons kantoor is centraal gelegen in Frederiksoord. Van daaruit bedienen wij de wijde omgeving. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar uitvaartverzorging in Assen, Meppel, Steenwijk, Heerenveen, Hoogeveen of Wolvega?

Bij Uitvaartverzorging Kiers staan we voor u klaar. Wij werken in Zuidwest-Drenthe, Zuidoost-Friesland en Noordwest-Overijssel. Afstand is voor ons geen probleem. 

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Voor het melden van een overlijden zijn wij altijd beschikbaar: 0521-381790. Voor meer informatie kunt u ook naar onze website gaan: klik hier.

 

Contactgegevens

Uitvaartverzorging Kiers
Koningin Wilhelminalaan 74
8382 GD Frederiksoord
Tel: 0521-381790

Meest populair

  • Zonnepark Noordwolde bijna gereed om stroom te leveren.
  • Drukte op het Lindefestival in Wolvega
  • 13e editie Oldtimer toertocht startte met 90 oude tractoren.
  • 31 velden vol korven en meer dan 1000 korfballende kinderen
  • Ynkoarten te keap: Cultuurkalender Fryslân 2019