Datum: 24-03-2018 - 12:50

OOSTERSTREEK  - Forellenvijver "Het Oosterseveld"
Wie van vissen houdt of het gewoon eens wil proberen kan eens een dagdeel naar forellenvijver(s) "Het Oosterseveld" gaan.  Men vindt hier 2 vijvers van elk zo’n 300 m2 waar naar keuze op regenboogforel of zalmforel gevist kan worden.


Indien gewenst kunt u de hengel met schepnet ter plaatse huren. Aas kan ook ter plaatse gekocht worden of u kunt dit zelf meenemen.
Niets gevangen? Geen nood, u kunt altijd een vers gerookt forelletje ter plaatse kopen. U kunt ook 2 door u gevangen forellen inruilen voor 1 gerookte.

Vissen is overigens niet de enigste reden waarvoor mensen naar  deze vijvers trekken. U kunt er voor kiezen geen hengel aan te raken en enkel op het terras van het restaurantje (aan het water) van een kopje koffie en een hapje te genieten. De menukaart biedt patat en andere snacks, maar uiteraard ook een “broodje forel”.
De locatie is zeer rustig gelegen en er heerst een ontspannen sfeer.
U kunt ook een balletje gaan slaan op het 9-holes golfterrein (uitrusting kan gehuurd worden), een potje jeu-de-boulen, of voor een massage in de knusse massagekamer kiezen.

U vindt de forellenvijver aan de Oosterseveldweg 16 te Oosterstreek, tegen de grens met Noordwolde aan. Telefoonnummer: 0561-430020
De openingstijden zijn per seizoen verschillend. Het beste belt u even voor de huidige openingstijden.
Fotografie: Sanjay Debnath
{boncko}/Slideshows/forellenvijver/{/boncko}
Terug naar uitstapjes

Meest populair

  • MTB tocht Oosterstreek een succes!
  • Nieuwe ‘Recycle Boulevard’ van Omrin is meer dan een kringloopwinkel
  • Opendag crematorium Haskerpoort Oudehaske.
  • Evert Jubbega na 35 jaar niet meer langs de lijn.
  • Daniël Oostra trekt volle feesttent Zuiderfeest.