Datum: 20-09-2020 - 20:04

 

Vanaf 15 maart staat Wolvega ruim een week lang in het teken van de jacht op de Gouden Koffer! Deze koffer worden ergens in Wolvega of omgeving verstopt en zal een inhoud ter waarde van 250,- euro hebben. Iedereen is uitgenodigd om naar de koffer te gaan zoeken.

-Hoe kan je de koffer vinden?-

Elke dag 15 tm 21 maart worden er op deze website aanwijzingen weg gegeven. Deze aanwijzingen leiden je naar de vindplaats van de gouden koffer. De aanwijzingen vindt je elke dag in het nieuws. Daarnaast worden er letters opgehangen in de deelnemende winkels. In welke winkels de letters te vinden zijn wordt ook hier op BlikopWeststellingwerf in het menu nieuws vermeld. Verzamel de letters en schrijf hierbij op in welke winkel je welke letter vond. Op zaterdag 21 maart wordt de volgorde van de letters vrij gegeven. Het is daarbij belangrijk dat je weet waar je welke letter gevonden hebt.

-Waar ligt de Koffer?-
Dat is natuurlijk de grote vraag! Hij ligt in Wolvega of in 1 van de omliggende dorpen binnen een straal van 4 km rondom Wolvega (en wél in de gemeente Weststellingwerf). De koffer ligt op openbaar terrein. Zoek dus niet op privéterreinen of in de tuinen van bewoners. Zoek ook niet op plaatsen als monumentale gebouwen of op begraafplaatsen. De Gouden Koffer kan wel in een deelnemende winkel liggen, maar altijd op een plaats die voor iedereen toegankelijk is. Houd de aanwijzingen die dagelijks gegeven worden goed in de gaten en baseer je zoektocht hierop. Alleen op die manier kan je gericht zoeken en je kansen vergroten.
.

-Wat doe je als je de koffer vindt?-
In de koffer vindt je een kaartje met daarop een telefoonnummer. Bel dit telefoonnummer en geef je gegevens door. Hiermee ben jij de officiële winnaar van de Gouden Koffer.

-De deelnemende bedrijven--

De Gouden Koffer actie wordt georganiseerd door het team van BlikopWeststellingwerf en mogelijk gemaakt door de onderstaande deelnemende bedrijven.
.
De Jong Optiek
Gastrovino Otten
K&M mode
Frans Autoglans
Drukkerij VeWo Offset
Trimsalon Erica Noordwolde
Optie1 #
DA Drogisterij Sleijt
Organisatiebureau Thomas09
Uitvaartverzorging Kiers
Moes Bedden
Riksma Woonmode
Verloskundigenpraktijk Weststellingwerf

De Jong Optiek

Gastrovino Otten

K&M mode

Frans Autoglans

Drukkerij VeWo Offset

Trimsalon Erica Noordwolde

Optie1 #

DA Drogisterij Sleijt

Organisatiebureau Thomas09

Uitvaartverzorging Kiers

Moes Bedden

Riksma Woonmode

Verloskundigenpraktijk Weststellingwerf

Meest populair

  • Zonnepark Noordwolde bijna gereed om stroom te leveren.
  • Drukte op het Lindefestival in Wolvega
  • 31 velden vol korven en meer dan 1000 korfballende kinderen
  • 13e editie Oldtimer toertocht startte met 90 oude tractoren.
  • Ynkoarten te keap: Cultuurkalender Fryslân 2019