Datum: 20-09-2018 - 08:08
13
mrt
'18
Uitslagen schieten van SV De Treffer in Lemmer en Genemuiden
Geschreven door Redactie Blik Op Weststellingwerf

Uitslagen schieten van SV De Treffer in Lemmer en Genemuiden

NOORDWOLDE - Na onze schietwedstrijden die in Noordwolde zijn gehouden komt altijd de wedstrijd van de Lemster sv aan de beurt uit Lemmer in begin maart. Daar wij de vrijdagen in de gehele maand maart een bedrijven toernooi houden, zijn wij voor de wedstrijden naar...

de zaterdag gegaan, omdat wilco dat niet anders kan vanwege zijn werk. De uitslagen waren deze keer van onze leden als volgt gevallen, Luchtgeweer veteranen op gelegd hoofdklasse, Sjerk Elsinga een achtste plaats met 404.2 punten, Luchtpistool hoofdklasse, Wilco de Haan had hier een eerste prijs met 548 punten.
Een week later zijn deze twee leden van de treffer naar Genemuiden afgereisd voor de wedstrijd daar. Sjerk had schijnbaar zijn dag niet want hij schoot zeer slecht voor zijn doen, de proefschoten waren wel goed maar het andere niet.
Luchtgeweer veteranen opgelegd hoofdklasse Sjerk Elsinga een vijde plaats met 394.6 punten, Luchtpistool hoofdklasse kwam van de baan toen sjerk zich stond te verkleden zei wilco dat het wel een pingpong ballen festijn was, maar toen hij de uitslagen kreeg in de klasse luchtpistool hoofdklasse even zo goed nog 546 punten had maar twee punten minder als in de Lemmer.

Meest populair

  • Opendag crematorium Haskerpoort Oudehaske.
  • Dag Herdenken Geweldslachtoffers in 2018 in Wolvega. Lindefestival 2018 een weekje vroeger.
  • Nieuwe ‘Recycle Boulevard’ van Omrin is meer dan een kringloopwinkel
  • Zonnepark Noordwolde bijna gereed om stroom te leveren.
  • “Hoe help ik mijn kind weerbaar worden”. Een introductie workshop Focusing en ouderschap.