Datum: 25-03-2019 - 07:37
15
me
'18
Zweefvliegclub Noordoostpolder (ZCNOP): Zweefvliegclub Noordoostpolder  houdt 59e open dag
Geschreven door Redactie Blik Op Weststellingwerf

Zweefvliegclub Noordoostpolder (ZCNOP): Zweefvliegclub Noordoostpolder houdt 59e open dag

 Op 2e Pinksterdag (maandag 21 Mei  2018) houdt de Zweefvliegclub Noordoostpolder (ZCNOP) haar jaarlijkse open dag op het zweefvliegterrein “de Voorst” aan de Voorsterweg 21 te Marknesse. Deze dag staat geheel in het teken van het promoten van het...

zweefvliegen bij de ZCNOP. Alle tweezitters van de club worden ingezet om belangstellenden boven de Noordoostpolder rond te vliegen. Wilt u ook eens zweefvlucht meemaken en genieten van het geweldige uitzicht en de rust in de lucht? Kom dan vanaf 10.00 uur langs. Meevliegen kost  € 30,- en de minimum leeftijd is ongeveer 6 jaar . We bevelen u aan een petje en zonnebril mee te nemen om uzelf goed te beschermen tegen de zon.
Naast de mogelijkheid om mee te vliegen is er een static show waarbij een zweefvliegtuig klaar staat voor tekst en uitleg van de cockpit en kunt u een foto van u zelf (laten) maken in de cockpit. Onze leden vertellen u met veel passie en enthousiasme over de vele ins- en outs van onze zweefvliegtuigen en natuurlijk over het zweefvliegen zelf.
Uniek: dit jaar bestaat er voor het eerst in de geschiedenis van de zweefvliegclub Noordoostpolder de mogelijkheid een proefles in de vlucht simulator te maken en kunt u kijken of er een piloot in u verborgen zit.
 
WWW.zcnop.nl
https://nl-nl.facebook.com/Zcnop/

Meest populair

  • Zonnepark Noordwolde bijna gereed om stroom te leveren.
  • 31 velden vol korven en meer dan 1000 korfballende kinderen
  • Drukte op het Lindefestival in Wolvega
  • 13e editie Oldtimer toertocht startte met 90 oude tractoren.
  • Zomertijd: komkommertijd