Datum: 16-02-2019 - 19:26
08
jul
'18
Dansaudities bij Eijer Producties
Geschreven door Redactie Blik Op Weststellingwerf

Dansaudities bij Eijer Producties

Eijer Producties houdt op zaterdag 14 juli audities voor de wedstrijdteams en selectieteams.  Lijkt het jou leuk om mee te doen aan wedstrijden en optredens kom dan auditie doen....


Wedstrijdteam
 
Dansers die bij een wedstrijdteam dansen, willen het liefst zo vaak mogelijk in de week dansen. Ze hebben er dan ook veel voor over. Wedstrijdteams doen mee met diverse wedstrijden en zullen indien mogelijk ook optredens verzorgen. Iedereen die auditie doet komt in het wedstrijdteam.
 
De wedstrijdteams krijgen in het algemeen les in de studio in Gorredijk. Mochten er heel veel dansers uit een bepaalde locatie auditie doen, dan gaan we kijken of het mogelijk is, om daar wedstrijdteams op te zetten.
 
Selectieteam
 
Dansers die geselecteerd worden voor het selectieteam, willen natuurlijk ook zoveel mogelijk dansen. Ze hebben er dan ook veel voor over. Selectieteams doen mee met diverse wedstrijden en zullen ook optredens verzorgen. Het grote verschil met de wedstrijdteams is dat de dansers uit het selectieteam geselecteerd zijn. De selectieteams trainen alleen in Gorredijk.
 
Ben je tussen de 6 en 24 jaar en wil je auditie doen voor één van de teams. Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meest populair

  • Zonnepark Noordwolde bijna gereed om stroom te leveren.
  • 31 velden vol korven en meer dan 1000 korfballende kinderen
  • Zomertijd: komkommertijd
  • 13e editie Oldtimer toertocht startte met 90 oude tractoren.
  • Drukte op het Lindefestival in Wolvega