Datum: 26-05-2020 - 09:47
04
dec
'18
Escape Room 2.0 opent in De Blesse voor grote groepen
Geschreven door Redactie Blik Op Weststellingwerf

Escape Room 2.0 opent in De Blesse voor grote groepen

DE BLESSE - Goed nieuws voor de noordelijke regio. Op de locatie van Pieter Poot in De Blesse is afgelopen zaterdag ‘Break In Battle’ geopend en dat betekent een primeur voor de Gemeente Weststellingwerf. Escape Rooms zijn al gedurende tijd...

wereldwijd een immense rage en hebben in een rap tempo ook Nederland veroverd. De initiatiors achter drie rooms in Leeuwarden (Escape Room 058) en één in De Blesse (Escape Las Vegas) starten bij Pieter Poot een escape room 2.0, de allereerste ter wereld.
In teams van 10 tot circa. 36 personen per game zal tegen elkaar gestreden worden in identieke escape rooms. Voordat het zover is moet men echter eerst zien in te breken, dan pas volgt de escape room en tenslotte moet de endgame nog voltooid worden. Hierbij kunnen alle teams elkaar weer treffen, wat ongetwijfeld veel spektakel oplevert.
Het thema is ‘Gangsters’ en het verhaal als volgt: The Syndicate is de grootste criminele organisatie op aarde. Ze verwachten een zeecontainer met een grote smokkellading zware wapens. Een beruchte hacker heeft de coördinaten bemachtigd en verkocht aan een aantal gevreesde criminele gangs. Het lijkt daarom slechts een kwestie van tijd voordat The Syndicate bestolen wordt. Elk team sluit zich aan bij één van deze gangs, maar slechts één crew zal de snelste blijken en The Syndicate beroven.   
De makers hebben veel ervaring met bedrijfsuitjes en willen met Break In Battle tegemoet komen aan de toenemende vraag voor bedrijfsfeesten en teambuilding, maar ook andere groepen zijn uiteraard van harte welkom. Door de samenwerking met Pieter Poot zijn bovendien vele arrangementen mogelijk. Afgelopen zaterdag vond de officiële opening plaats en reserveren kan via www.breakinbattle.nl.
BEELDMATERIAAL – dit mag u met naamvermelding copyrightvrij gebruiken
1.    Logo’s Break In Battle (Ontworpen door Saskia van den Hul – VandenHul Design)
2.    Persbericht foto’s inclusief logoverwerking (Ontworpen door Saskia van den Hul – VandenHul Design)
3.    Flyer en advertentie (Ontworpen door Laagland Media)
4.    Promovideo (Creatie van Clever Clips)

Meest populair

  • Zonnepark Noordwolde bijna gereed om stroom te leveren.
  • Drukte op het Lindefestival in Wolvega
  • 31 velden vol korven en meer dan 1000 korfballende kinderen
  • 13e editie Oldtimer toertocht startte met 90 oude tractoren.
  • Ynkoarten te keap: Cultuurkalender Fryslân 2019