Datum: 18-06-2019 - 03:28
08
jan
'19
Zondag 20 januari 15.00 uur  Volop Latin en Salsa met Guitar Latino Trio in 't VlechtTheater Noordwolde
Geschreven door Redactie Blik Op Weststellingwerf

Zondag 20 januari 15.00 uur Volop Latin en Salsa met Guitar Latino Trio in 't VlechtTheater Noordwolde

NOORDWOLDE - Op zondag 20 januari 2019 een warm optreden midden in de winter met de broeierige Salsa, Samba en Swing uit Cuba en Brazilië in 't VlechtTheater met het Guitar Latino Trio. Dit bestaat uit Humberto Albores (Mexico), Miguel Padron (Venezuela) en...

PrisciLa Musica (Argentinië). Hun repertoire bevat de parels uit Braziliaanse, Cubaanse en Amerikaanse muziek.  Zij delen een sterke overtuiging  over de spirituele oerkracht die muziek met zich meebrengt. Humberto op gitaar, bas en zang brengt lyrische noten uit de romantische Mexicaanse muzikale traditie.  Miguel neemt een breed palet aan ritmes en percussie instrumenten mee uit zijn geboorteland Venezuela en vergaard tijdens zijn wereldreizen. Sentimenteel, vrouwelijk en komisch: dat is PrisciLa, een zangeres die zichzelf omschijft als een “Argentijnse Latina die volledig ingeburgerd is.” Zij trad ook op tijdens het North Sea Jazz Festival.  
De stijlen zijn: Cubaanse cha cha, salsa, samba uit Brazilië en merengue uit Santo Domingo. Omdat het moeilijk zal zijn om met deze muziek stil te blijven zitten zal er ook een dansvloer aanwezig zijn. Aanvang: 15.00 uur. Entree:  € 12,50.  Adres:  't VlechtTheater, Hoofdstraat-oost 34a, Noordwolde (Fr).
Reserveren wordt sterk aangeraden en kan via www.vlechttheater.nl  of telefonisch met 0561-432654 (18.00-19.00u).

Meest populair

  • Zonnepark Noordwolde bijna gereed om stroom te leveren.
  • 31 velden vol korven en meer dan 1000 korfballende kinderen
  • Drukte op het Lindefestival in Wolvega
  • 13e editie Oldtimer toertocht startte met 90 oude tractoren.
  • Zomertijd: komkommertijd