Datum: 18-06-2019 - 03:20
12
jan
'19
Peuterpret in Noordwolde van start, aanmelden nog mogelijk
Geschreven door Redactie Blik Op Weststellingwerf

Peuterpret in Noordwolde van start, aanmelden nog mogelijk

NOORDWOLDE - De buurtsportcoches van het Buurtsportwerk Weststellingwerf starten op woensdag 23 januari in Noordwolde met Peuterpret. Tijdens Peuterpret maken kinderen (2-4 jaar) kennis met verschillende sporten. Ouders krijgen tips hoe ze...

kinderen zo gezond mogelijk kunnen laten opgroeien.

Actieve peuters en ouders
Peuterpret bestaat uit 20 beweeglessen voor de peuters. Daarnaast kunnen de ouders deelnemen aan 10 workshops waar op een leuke manier extra informatie over opvoeden, voeding en bewegen wordt gegeven. Na 20 lesweken organiseren de buurtsportcoaches van de gemeente Weststellingwerf en Sport Fryslân een groot beweegfeest voor de ouders en peuters. Vervolgens kunnen de kinderen lid worden van een sportclub die zij leuk vinden.  

Deelname is gratis
Er zijn nog maar enkele plekken beschikbaar. Aanmelden kan tot en met 21 januari via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Kirsten Pheifer via 06 83 13 54 30. Vol is vol!
Peuterpret start op 23 januari en is wekelijks op woensdag van 11.00 tot 12.00 uur in de Duker te Noordwolde. In de schoolvakanties zijn er geen activiteiten.

Samenwerking
Het team Buurtsportwerk Weststellingwerf is er voor iedereen in de gemeente die vragen heeft over sporten en bewegen. De buurtsportcoaches organiseren elke maand verschillende activiteiten in wijken en bijvoorbeeld op scholen. Dit doen ze vaak in samenwerking met verschillende partijen zoals sportverenigingen, scholen en partners zoals de Vitale Regio Noordwolde.

Peuterpret is een voorbeeld waar ook lokale sportaanbieders, medewerkers van peuterspeelzalen en kinderopvangorganisaties, fysiotherapeuten, jeugdartsen en diëtisten samen werken aan een vitale regio.

Meest populair

  • Zonnepark Noordwolde bijna gereed om stroom te leveren.
  • 31 velden vol korven en meer dan 1000 korfballende kinderen
  • Drukte op het Lindefestival in Wolvega
  • 13e editie Oldtimer toertocht startte met 90 oude tractoren.
  • Zomertijd: komkommertijd