Datum: 21-08-2019 - 05:27
08
feb
'19
De jaarlijkse verkoop van de kerstzegels van Meren Post
Geschreven door Redactie Blik Op Weststellingwerf

De jaarlijkse verkoop van de kerstzegels van Meren Post

Met de verkoop van de kerstzegels kiest Meren Post jaarlijks een goed doel uit de regio. In de 2018 is er gekozen voor de stichting “Ramon scoort tegen kanker”
Als je kind erg ziek is, wil je er kunnen zijn op alle...

momenten dat het je nodig heeft. Dan wil je je niet druk hoeven te maken over je werk, over overnachtingskosten of over de opvang van je andere kinderen bijvoorbeeld. Die zorgen kun je er op zo’n moment niet bij hebben.
De stichting 'Ramon scoort tegen kanker' geeft financiële ondersteuning aan gezinnen die een kind met kanker hebben. De kinderen die het betreft ondergaan vaak lange behandelingstrajecten in een ziekenhuis op afstand.

De stichting heeft contact met maatschappelijk werkers van het UMCG in Groningen en het Prinses Maxima Centrum in Utrecht. Zien zij dat ouders financiële hulp nodig hebben, dan kloppen ze bij de stichting aan. Om vervoerskosten te betalen die de verzekering niet vergoed bijvoorbeeld of de overnachtingen in een Ronald McDonald Huis. Financiële ondersteuning, waardoor ouders zich helemaal kunnen richten op de zorg voor hun kind(eren).
Inmiddels heeft de stichting al 85 (!) gezinnen kunnen helpen en we hopen dat dit aantal snel zal groeien! Voor meer informatie :  www.ramonscoorttegenkanker.nl

Dinsdag 5 februari jl. kwam Ramon in hoogsteigen persoon met zijn broertje en ouders naar ons kantoor in Sneek. Na een rondleiding kreeg hij van Edwin van der Meer, namens Meren Post  de cheque uitgereikt. Met trots willen iedereen bedanken die de kerstzegels gekocht heeft!
Hierdoor kunnen we een bedrag van maar liefst € 1.400,= schenken aan de stichting van Ramon.

Meest populair

  • Zonnepark Noordwolde bijna gereed om stroom te leveren.
  • 31 velden vol korven en meer dan 1000 korfballende kinderen
  • Drukte op het Lindefestival in Wolvega
  • Voormalig Tramstation omgetoverd tot een gezellige lunchroom.
  • 13e editie Oldtimer toertocht startte met 90 oude tractoren.