Datum: 18-01-2020 - 08:09
14
feb
'19
Voorkomen is beter dan genezen
Geschreven door Redactie Blik Op Weststellingwerf

Voorkomen is beter dan genezen

“In mijn praktijk heb ik dagelijks te maken met geschillen tussen partijen doordat de communicatie niet vlot verloopt. Men communiceert vaak vanuit een slachtofferrol of een aanklagersrol. De één begint harder te trekken aan de ander en de ander denkt: “Het maakt niet uit...

wat ik doe, het is toch nooit goed”. Dit wordt het eis-en-terugtrekpatroon genoemd, hierdoor belandt één ieder uiteindelijk op zijn eigen eilandje en loopt de relatie op de klippen. Uit onderzoek is dan ook gebleken dat veel relaties stuk lopen op communicatie, maar hoe kan je deze nou verbeteren?”
Bernadette Keijzer van Fideliz Mediation te Heerenveen geeft een workshop “Ik + Jij = Wij! Weer met elkaar in gesprek gaan”.  Tijdens deze workshop verwerf je inzicht in jouw manier van communiceren en in die van de ander. Je ontdekt wat jouw copingstijl is en of deze altijd wel zo effectief is en hoe je het eventueel anders zou kunnen doen. Je leert wat de dramadriehoek is en hoe je hieruit kunt stappen de winnaarsdriehoek in. Zodat de kans kleiner wordt dat jij en je partner, broer/zus, vriend/vriendin, vader/moeder, collega of baas in de toekomst niet weer tegen een geschil in jullie relatie aanlopen en kwesties op een effectieve manier met elkaar kunnen uit spreken. Mijn doel is om met deze workshop conflicten te voorkomen en misschien wel echtscheidingen te voorkomen! De neuzen allemaal dezelfde kant op. Want; voorkomen is beter genezen!

De workshop wordt gegeven op woensdag 13 maart 2019.
We starten om 19.00 uur en het duurt tot +/- 22.00 uur.
Locatie: Haskeruitgang 103 te Heerenveen.
Elke deelnemer krijgt een pen en papier en een prachtige map, boordevol informatie en naslagwerk van de workshop!

Opgeven kan tot 28 februari via www.fideliz.nl/contact. Je kunt het contactformulier invullen en aangeven bij “het betreft” dat het om de workshop gaat. Je kunt ook een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 0513 72 44 05.

Meest populair

  • Zonnepark Noordwolde bijna gereed om stroom te leveren.
  • Drukte op het Lindefestival in Wolvega
  • 31 velden vol korven en meer dan 1000 korfballende kinderen
  • 13e editie Oldtimer toertocht startte met 90 oude tractoren.
  • Ynkoarten te keap: Cultuurkalender Fryslân 2019