Datum: 25-05-2019 - 03:53
12
mrt
'19
1000e deelnemer Pieter Stuyvesant Kuiertocht krijgt verrassing
Geschreven door Redactie Blik Op Weststellingwerf

1000e deelnemer Pieter Stuyvesant Kuiertocht krijgt verrassing

WOLVEGA – Voor de vierde keer lopen Bert en Alie Lankman op 1 juni de Pieter Stuyvesant Kuiertocht. Ze kochten vorige week exact het 1000e ticket voor deelname aan de wandeltocht. Voorzitter Wim Plekkenpol van de Stichting Pieter Stuyvesant Kuiertocht verraste...

hen met een brunchbon van Hotel Van der Valk in Wolvega, welke werd uitgereikt door Henk Matser, directeur Van der Valk Hotel Wolvega. Net als de voorgaande drie edities, schreef het echtpaar Lankman zich weer in voor de langste route van 40 kilometer.
Bert Lankman is geboren en getogen in Oosterstreek en woont tegenwoordig in Nunspeet. Het paar heeft een sportieve leefstijl. Het sporten en wandelen helpt Lankman zijn diabetes onder controle te houden, een geweldige motivatie.
Ze kijken er naar uit om zaterdag 1 juni weer mee te lopen met de Pieter Stuyvesant Kuiertocht.

Sinds de inschrijving vrijdag 1 maart startte, zijn er zo’n 1500 kaarten verkocht en ‘loopt als een trein’. Ook voor de 2000e deelnemer ligt er een smakelijke verrassing van Hotel Van der Valk klaar. Van der Valk is al jarenlang trouwe vriend van de Pieter Stuyvesant Kuiertocht. Inschrijven kan via www.pskuiertocht.nl. Volg ons ook op Facebook.

Foto v.l.n.r.: Wim Plekkenpol (voorzitter), Alie en Bert Lankman en Henk Matser (directeur Van der Valk Hotel)(Foto: Lenus van der Broek)

Meest populair

  • Zonnepark Noordwolde bijna gereed om stroom te leveren.
  • 31 velden vol korven en meer dan 1000 korfballende kinderen
  • Drukte op het Lindefestival in Wolvega
  • 13e editie Oldtimer toertocht startte met 90 oude tractoren.
  • Zomertijd: komkommertijd