Datum: 25-05-2019 - 03:54
15
mrt
'19
Niet met gele, maar met paarse hesjes de straat op.
Geschreven door Redactie Blik Op Weststellingwerf

Niet met gele, maar met paarse hesjes de straat op.

In het kader van de verkiezingen voor Provinciale Staten en het Wetterskip gaat 50PLUS met paarse hesjes de straat op. Dinsdagmiddag staan de paarse hesjes bij het Tjongerschans Ziekenhuis in Heerenveen. Dit omdat 50PLUS zich zorgen...

maakt over de terugtrekkende gezondheidszorg. 50PLUS wil dat die zorg dichtbij blijft, zeker voor ouderen. En wil voorkomen dat de ziekenhuizen in Sneek, Heerenveen en Drachten verworden tot veredelde eerste hulpposten. Donderdagochtend staan de campagneleden met paarse hesjes bij het UWV kantoor in Leeuwarden, omdat 50PLUS aandacht wil vragen voor de werkloosheid onder 50 plussers. 50PLUS streeft naar uitbreiding van bedrijvigheid en meer werkgelegenheid in Friesland. Als er meer mensen in Friesland aan het werk raken zullen er ook meer handen zijn voor de zorg. Zorg voor jong en oud.
Ook tijdens de verkiezingsmarkt in Leeuwarden aanstaande zaterdag zullen de 50PLUS-campagneleden met paarse hesjes te zien zijn. Ze gaan graag in gesprek met kiezers.
Prijsvraag ‘Raad waar Theun staat’
50PLUS heeft op vier verschillende plekken in Fryslân spotjes opgenomen, waarin lijsttrekker voor Provinciale Staten Theun Wiersma vertelt hoe 50PLUS denkt over wonen, zorg, openbaar vervoer en werkgelegenheid en heeft er een prijsvraag aan verbonden. Onder de inzenders met goede antwoorden wordt een cadeaubon van € 50,01 (50 – plus) verloot. Zie verder www.stem50plusfryslan.frl.

Meest populair

  • Zonnepark Noordwolde bijna gereed om stroom te leveren.
  • 31 velden vol korven en meer dan 1000 korfballende kinderen
  • Drukte op het Lindefestival in Wolvega
  • 13e editie Oldtimer toertocht startte met 90 oude tractoren.
  • Zomertijd: komkommertijd