Datum: 14-10-2019 - 20:50
07
apr
'19
Officiële uitnodiging “feestelijke opening Landgoed ‘De Cuynder’ in Donkerbroek.”
Geschreven door Redactie Blik Op Weststellingwerf

Officiële uitnodiging “feestelijke opening Landgoed ‘De Cuynder’ in Donkerbroek.”

De gezelligste en meest natuurlijke open dag van 2019 vind je op Landgoed; De Cuynder.  We zien er naar uit je te ontmoeten op 13 April tussen 11.00 – 16.00 uur aan ’t Hoogezand 3, 8435 VR te Donkerbroek.  Stichting Schouder aan...

Schouder biedt hier sinds oktober 2018 dagbesteding aan. Een prachtige locatie midden in de natuur en met tal van mogelijkheden en activiteiten. Locatie De Cuynder is een kleinschalige tuinderij met bijzondere groente- en fruitgewassen. Daarnaast is er een boomgaard, een minicamping, dieren, tunnelkassen een winkeltje, bos en nog veel meer. Bijzonder op de locatie is het Cuynder-Huys waar deelnemers in een huiselijke sfeer samen kunnen zijn.
 
We willen graag deze locatie onder uw aandacht brengen en we willen u van 'HARTE' uitnodigen om langs te komen. De koffie of thee staat voor u klaar!

Trouwens, we hebben nog open plekken voor deelnemers die op zoek zijn naar een mooie plek om te werken.
 
Over Schouder aan Schouder
Stichting Schouder aan Schouder is een zorgaanbieder in Noord-Nederland. Onder de Stichting horen www.stichtingpim.nl en www.studiepuntnoord.nl en

www.schouderaanschouder.nl en Inclusie Noord. We bieden o.a. zorg op het gebied van dagbesteding voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (op diverse locaties), beschermd wonen, begeleiding thuis, gezinsbegeleiding, jeugdzorg, huiswerkbegeleiding en Professional Organizer.  
 
Wij vinden dat elk mens waardevol en uniek is en recht heeft op een veilige plek om te wonen en te werken. Schouder aan Schouder heeft een samenleving voor ogen waarin iedereen mee telt en mee mag doen.  
 
Contact
Meer weten over deze bijzondere locatie en de mogelijkheden voor dagbesteding neem dan contact op met Martijn Kuizenga via 06 – 17 67 81 12 of mail ons naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Like en volg onze Facebook pagina hier: www.facebook.com/schouderaanschouder.nl/  en www.facebook.com/landgoeddecuynder

Link naar film de De Cuynder klik hier

Meest populair

  • Zonnepark Noordwolde bijna gereed om stroom te leveren.
  • Drukte op het Lindefestival in Wolvega
  • 31 velden vol korven en meer dan 1000 korfballende kinderen
  • 13e editie Oldtimer toertocht startte met 90 oude tractoren.
  • Ynkoarten te keap: Cultuurkalender Fryslân 2019