Datum: 28-01-2022 - 06:54
10
jul
'19
FarmFest maakt zich op voor 17e editie
Geschreven door Redactie Blik Op Weststellingwerf

FarmFest maakt zich op voor 17e editie

OLDETRIJNE - Aankomend weekend vindt in Oldetrijne de 17e editie van FarmFest Summerfestival plaats. Het festival start op vrijdagavond met Ravenna, pop-punk-rock met een flinke dosis energie en de krachtige stem van...

frontvrouw Heleen. De feestband Melrose sluit de eerste avond af met kneitervette hits, meezingers en classics, feest gegarandeerd!

Diverse singer-songwriters starten dag twee van het festival. Op het sfeervolle festivalterrein zullen vijf acts strijden om de titel van beste singer-songwriter van Friesland. Ook kun je genieten van muziek, natuur en gezelligheid tijdens FarmFest Verdwaalt, een unieke, muzikale wandeling door de Rottige Meente. Vanaf het festivalterrein wordt je naar een geheime locatie gebracht waar je al wandelend intieme optredens voorgeschoteld krijgt van o.a. The Sunny Road Show, Gitta de Ridder en Timo de Jong. FarmFest Verdwaalt heeft een beperkte beschikbaarheid, tickets zijn vooraf te verkrijgen via de website.

Op zaterdagavond is er voor ieder wat wils! Op het hoofdpodium zijn er optredens van de lokale band DiQuapo, met covers van Queens of the Stone age, Kim Wilde, Stereo Phonics, Abba en the Temptations. Zij worden opgevolgd door de razendsnelle hitmachine Bandje Speciaal. Medley’s met alle hitjes van vroeger en nu, shiny outfits en non-stop interactie zorgen voor een ongekend feest. Op de DJ-weide zullen R3CAP, DJ Daan, Inappropriate en Daniel Thomasso de grond goed doen schudden. Ook staan er ‘s avonds nog een aantal akoestische optredens gepland op de Rustweide, met Tim Kamphuis en The Acoustic Stones.

Meer informatie en tickets via www.farmfest.nl

{gallery}11190{/gallery}

Meest populair

  • Zonnepark Noordwolde bijna gereed om stroom te leveren.
  • Drukte op het Lindefestival in Wolvega
  • 31 velden vol korven en meer dan 1000 korfballende kinderen
  • 13e editie Oldtimer toertocht startte met 90 oude tractoren.
  • Ynkoarten te keap: Cultuurkalender Fryslân 2019