Datum: 18-01-2020 - 08:05
05
okt
'19
Leuke fietsgroep gestart in Wolvega tijdens Nationale Sportweek
Geschreven door Redactie Blik Op Weststellingwerf

Leuke fietsgroep gestart in Wolvega tijdens Nationale Sportweek

Tijdens de Nationale Sportweek is het Buurtsportwerk Weststellingwerf gestart met een fietsgroep voor senioren. Een groep van 10 enthousiaste fietsers kwam hier afgelopen maandag op af. Na een uitleg waar vooral...

aandacht was voor veiligheid op de fiets werd er direct een tochtje gemaakt. Deelnemers spraken zich uit over hoe lang, hoe vaak en hoe hard zij wilden fietsen. Gelukkig waren zij het snel met elkaar eens: eenmaal per week, 2 uur lang en in een gematigd tempo. Naast het lekker fietsen en bewegen komen zij ook voor gezelligheid, het maken van vrienden en genieten van de mooie natuur rondom Wolvega.

Kom ook fietsen!
Deze groep was zo enthousiast dat ze elke week samen gaan fietsen. Wilt u ook graag meefietsen dan bent u van harte welkom om het eens een keer vrijblijvend te proberen. Het fietsgroepje start elke maandagmiddag om 14.00 uur vanaf het parkeerterrein van FC Wolvega aan de Kruisstraat 3-5. Voor informatie kunt u terecht bij het Buurtsportwerk: Rosé Buskermolen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06 1292 0184.

Samenwerking
Het team Buurtsportwerk Weststellingwerf van de gemeente Weststellingwerf en Sport Fryslân is er voor iedereen in de gemeente die wil sporten en bewegen. Zij organiseren elke maand verschillende activiteiten in wijken, vaak in samenwerking met scholen en sportverenigingen. Door samen te werken zorgen de buurtsportcoaches ervoor dat zoveel mogelijk inwoners in de gemeente meer gaan bewegen en plezier beleven aan sport en spel.

Voor meer informatie kunnen mensen terecht op www.buurtsportweststellingwerf.nl of op facebook.com/BuurtsportWSW

Meest populair

  • Zonnepark Noordwolde bijna gereed om stroom te leveren.
  • Drukte op het Lindefestival in Wolvega
  • 31 velden vol korven en meer dan 1000 korfballende kinderen
  • 13e editie Oldtimer toertocht startte met 90 oude tractoren.
  • Ynkoarten te keap: Cultuurkalender Fryslân 2019