Datum: 03-08-2020 - 16:22
07
okt
'19
The flying stars  Harrewarderi'je is het nieuwe programma van The Flying Stars uit Oldeholtpade voor het winterseizoen 2019.2020
Geschreven door Redactie Blik Op Weststellingwerf

The flying stars Harrewarderi'je is het nieuwe programma van The Flying Stars uit Oldeholtpade voor het winterseizoen 2019.2020

De populariteit van the Stars is al enkele jaren achter flink stijgende waardoor de agenda reeds voor het aanvang van het seizoen op volgeboekt staat.
Zoals gebruikelijk krijgen de...

trouwe donateurs de eerste mogelijkheid om een plaatsje te reserveren voor 1 van de eigen, door the Flying Stars, georganiseerde avonden te bezoeken.
Inmiddels heeft het gros van de donateurs al gereserveerd met als gevolg dat 2 november as. In de rustende jager te Oldeholtpade, geheel is uitverkocht.  
Voor de vrijdagavond zijn nog plaatsen beschikbaar. Naast deze 2 avonden zijn the Stars ook te bewonderen in het weekend van 8 en 9 november bij zalencentrum Klijnstra en op 8 en 9 februari 2020 in et  Buurthuus te Noordwolde. Voor al deze avonden en zondagmiddag 9 februari is al flinke belangstelling.
Harrewarderi'je is het Stellingwerfs voor gekibbel, gekonkel.. Dit is wat u te wachten staat in de talrijke sketches waarin het menig gekibbel leidt tot hilarische situaties en verrassende scènes.  De lachspieren zullen het nodige te verwerken krijgen. Gelukkig worden de sketches afgewisseld met rustige muziek. Toch zult u ook in de liedjes de niet geheel kunnen ontspannen want ook daar zult u moeite hebben om stil te kunnen  blijven zitten.
Al met al een uitdagende, hilarische maar vooral ontspannen avond waarbij u niet teveel hoeft na te denken maar vooral kunt genieten.
The Flying Stars hebben een roerige zomer periode achter de rug met 2 leden die in het ziekenhuis terechtkwamen.
Positief daar tegenover staat dat Metsje de Vries na een jaar van afwezigheid weer is terug gekeerd op het vertrouwde nest.
The Flying Stars hebben geïnvesteerd in nieuw geluid. Na eerder de microfoons ( in verband met komst 4G ) en de  verlichting ( overstap naar LED ) aan de beurt waren zijn nu het mengpaneel en de boxen vervangen.
Gun uzelf een ontspannen avond en bestel uw plaatsen op www.flyingstars.nl onder het kopje kaorten of bel 0561.616377 maar dan na 19.00 uur.
Het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is speciaal voor u 24 uur per dag beschikbaar.

Meest populair

  • Zonnepark Noordwolde bijna gereed om stroom te leveren.
  • Drukte op het Lindefestival in Wolvega
  • 31 velden vol korven en meer dan 1000 korfballende kinderen
  • 13e editie Oldtimer toertocht startte met 90 oude tractoren.
  • Ynkoarten te keap: Cultuurkalender Fryslân 2019