Datum: 18-01-2020 - 07:17
11
okt
'19
Heel Haulerwijk Bakt inschrijving geopend!
Geschreven door Redactie Blik Op Weststellingwerf

Heel Haulerwijk Bakt inschrijving geopend!

Na 5 jaar gaat de competitie ‘Heel Haulerwijk Bakt’ op herhaling. Op 2 november 2019 wordt de beste taartenbakker van Haulerwijk gekozen. De taart moet voldoen aan het thema ’40 jaar Hummel’, maar de vorm, smaak of...

kleur mag je helemaal zelf bepalen. Alle mensen uit Haulewijk en omgeving worden dus uitgedaagd om binnen het thema een taart te bakken. Op 2 november worden de inzendingen beoordeeld door een vakkundige jury en er zijn mooie prijzen te winnen.

De prijzen
Dit jaar zal er gestreden worden om een drietal prachtige prijzen. De beste bakker ontvangt als hoofdprijs een AEG keukenmachine. De tweede prijs is een verzorgde high tea voor 4 personen bij Camping Fraai en de derde prijs is een wooncheque bij Hummel Wonen t.w.v. €50,-. Voor alle deelnemers staat er een mooi bakpakket klaar bij het inleveren van de taart.

De jury
Aan de jury de taak om alle taarten te beoordelen. De jury bestaat uit: De voorzitter van het geheel is Marcel Bos, wethouder van de gemeente Ooststellingwerf. Miranda Boks, eigenaar en kok bij Smulboks, Bart van der Werf, oud bakker en eigenaar bakkerij in Haulerwijk, Rianne Postma-Meijer kok in ’t Witte Huis.

Het programma
13:00 – 15:00 uur inleveren van de gemaakte taarten
15:00 – 16:00 uur jureren door de vakkundige jury
16:00 uur bekendmaking winnaar

Meedoen?
Komt u uit Haulerwijk of omgeving en wilt u graag meedoen? Geef u dan snel op via
https://heelhaulerwijkbakt.nl De inschrijving is geopend t/m 30 oktober 2019. Wie weet gaat u er wel van door met de titel beste taartenbakker

Meest populair

  • Zonnepark Noordwolde bijna gereed om stroom te leveren.
  • Drukte op het Lindefestival in Wolvega
  • 31 velden vol korven en meer dan 1000 korfballende kinderen
  • 13e editie Oldtimer toertocht startte met 90 oude tractoren.
  • Ynkoarten te keap: Cultuurkalender Fryslân 2019