Datum: 31-03-2020 - 01:30
17
nov
'19
VVD Zuidoost Friesland te gast bij Multi Dupli Wolvega
Geschreven door Redactie Blik Op Weststellingwerf

VVD Zuidoost Friesland te gast bij Multi Dupli Wolvega

WOLVEGA – De VVD Lokaal Netwerk Zuidoost Friesland hield woensdagavond de algemene ledenvergadering in het Experience Centre van Motip Dupli in Wolvega. De ruim dertig...

aanwezig leden zagen een vlotte afwerking van agenda van de huishoudelijke vergadering. Zwany van Brussel-Wiebenga uit Heerenveen en Sietse Derks uit Focheloo worden voorgedragen voor het Regiobestuur Friesland.
Na de vergadering gaf Marck Hiemstra, CEO Motip Dupli Groep B.V. een inleiding over de onderneming. Met de merken MoTip, DUPLI-Color, presto en ColorMatic is Motip Dupli Group voornamelijk actief in de automotive, de doe-het-zelf en de industriële markten met een groot assortiment spuitbussen. Variërend van kwalitatief hoogwaardige (auto) lakken tot meer technische producten, zoals remmenreiniger en siliconensprays. Door de jarenlange ervaring en het hoge niveau van know-how, zijn wij verregaand gespecialiseerd in de ontwikkeling, de productie en de distributie van spuitbussen en lakstiften. Plamuren, kwastblikken, triggers en flacons completeren het totaalconcept. Op haar terrein is Motip Dupli marktleider, met behalve drie productiebedrijven eigen verkoop en distributiemaatschappijen in twaalf Europese landen. Jaarlijks produceert Motip Dupli Group meer dan 80 miljoen spuitbussen. Er werken rond de 300 mensen bij de vestiging in Wolvega. Vervolgens werd in groepen een rondleiding door het bedrijf verzorgd.
(Foto: Lenus van der Broek)

Meest populair

  • Zonnepark Noordwolde bijna gereed om stroom te leveren.
  • Drukte op het Lindefestival in Wolvega
  • 31 velden vol korven en meer dan 1000 korfballende kinderen
  • 13e editie Oldtimer toertocht startte met 90 oude tractoren.
  • Ynkoarten te keap: Cultuurkalender Fryslân 2019