Datum: 31-03-2020 - 00:00
10
dec
'19
Open Dag bij Centrum voor Intuïtieve Ontwikkeling Zaterdag 4 januari 2020
Geschreven door Redactie Blik Op Weststellingwerf

Open Dag bij Centrum voor Intuïtieve Ontwikkeling Zaterdag 4 januari 2020

Havingness, centrum voor intuïtieve ontwikkeling, houdt op zaterdag 4 januari 2020 een open dag. Van 10.15 tot 12.30 uur in Huize Lyndenstein, Hoofdstraat 3 in...

Beetsterzwaag.  Volg die dag gratis een boeiende introductieles over het werken met je intuïtie, of neem een reading of healing.
 
Havingness geeft al meer dan 30 jaar cursussen en opleidingen in Nederland in intuïtieve ontwikkeling en bijzondere meditatietechnieken. Eeuwenoude lessen die op een moderne en vriendelijke manier worden gegeven. Je krijgt er makkelijk te volgen prettige meditaties en visualisaties aangereikt.  
 
Op de open dag krijg je een voorproefje van hoe het tijdens de lessen gaat. Ook kun je gratis een korte reading of healing krijgen. Die worden gegeven door ex- studenten van Havingness.  
 
Een reading is een helderziende beschrijving van jouw energie op dit moment. Een reading geeft je meer inzicht over je capaciteiten, wat je leuk vind of juist moeilijk. Het is een respectvolle waardering naar je persoonlijke of spirituele groei. Ook kun je een specifieke vraag stellen over bijvoorbeeld je werk, relaties of je gezondheid tijdens de reading. De meeste mensen ervaren een reading als prettig, verlichtend en inzicht gevend.
 
Tijdens een healing brengt de healer je energiesysteem meer in balans als je dat wil. Zo komt er vaak meer ruimte vrij voor een volgende stap in je leven. Een healing gebeurt non-verbaal. Pas na afloop vertelt de healer wat hij of zij heeft gedaan. Meestal voel je je na een healing wat zachter of meer ‘opgeruimd’.
 
Opgeven voor de open dag kan per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch
op 0514-593942. Voor meer informatie, kijk op: https://www.havingness.nu

Meest populair

  • Zonnepark Noordwolde bijna gereed om stroom te leveren.
  • Drukte op het Lindefestival in Wolvega
  • 31 velden vol korven en meer dan 1000 korfballende kinderen
  • 13e editie Oldtimer toertocht startte met 90 oude tractoren.
  • Ynkoarten te keap: Cultuurkalender Fryslân 2019