Datum: 31-03-2020 - 00:42
18
dec
'19
Broken Brass geeft tijdens VERS Festival in Sneek een uniek inkijkje in de sound van de band. Op zaterdagmiddag 8 februari worden (amateur)muzikanten uitgedaagd om op een nieuwe manier naar hun instrument te kijken.
Geschreven door Redactie Blik Op Weststellingwerf

Broken Brass geeft tijdens VERS Festival in Sneek een uniek inkijkje in de sound van de band. Op zaterdagmiddag 8 februari worden (amateur)muzikanten uitgedaagd om op een nieuwe manier naar hun instrument te kijken.

Tijdens de VERS!-workshop van Fulkaan gaat Broken Brass met jonge Friese blazers en slagwerkers een aantal hard hitting brass power-composities instuderen. De workshop is van 14.00 tot 17.00 uur. ‘s Avonds...

verzorgen de deelnemers aan de workshop met Broken Brass de opening van het jong talentfestival VERS!.
 
Workshop
De workshop is geschikt voor alle koper- en houtblazers, drummers en percussionisten. De workshop is uitdagend voor zowel jeugd als volwassenen en geeft niet alleen een dosis energie en speelplezier, maar laat ook ruimte voor improvisatie, eigen inbreng en creativiteit. Er wordt gewerkt aan (een van de) nummers uit het ‘Broken Brass Songbook’ en dit resulteert uiteindelijk in een gezamenlijk optreden. De workshop wordt gegeven door de bandleden van Broken Brass. Alle deelnemers worden begeleid door een workshopleider van hun eigen instrument en kijken mee over de schouder van de andere instrumenten.

Fulkaan
Fulkaan is talentontwikkelaar voor HaFaBra in Friesland. Jongeren vinden bij Fulkaan het hele jaar door inspiratie, kennis en plezierige ontmoetingen. Bij de jaarlijkse 5-daagse Summer Academy doen jonge muzikanten, zangers, dansers en acteurs waardevolle les-, podium- en levenservaring op. Daarnaast organiseert Fulkaan met regelmaat projecten, workshops en masterclasses, gericht op talentontwikkeling.


Aanmelden is gratis en kan via het formulier op fulkaan.nl/vers-broken-brass

Meest populair

  • Zonnepark Noordwolde bijna gereed om stroom te leveren.
  • Drukte op het Lindefestival in Wolvega
  • 31 velden vol korven en meer dan 1000 korfballende kinderen
  • 13e editie Oldtimer toertocht startte met 90 oude tractoren.
  • Ynkoarten te keap: Cultuurkalender Fryslân 2019