Datum: 12-07-2020 - 13:40
19
dec
'19
Brassband De Wâlsdang met gastsolist Tim Douwsma
Geschreven door Redactie Blik Op Weststellingwerf

Brassband De Wâlsdang met gastsolist Tim Douwsma

SURHUISTERVEEN – Op zaterdag 11 januari zal Brassband De Wâldsang net als voorgaande jaren weer haar Nieuwjaarsconcert organiseren. In deze editie van het Nieuwjaarsconcert zal de Wâldsang het...

podium betreden met niemand minder dan Tim Douwsma. Het concert begint om 20:00 in de Flambou te Surhuisterveen.

Na zijn deelname aan ‘’So you wanna be a popstar’’ in 2007 is Tim Douwsma regelmatig te zien op televisie. In 2012 doet hij mee aan het nationaal Songfestival en in 2015 staat hij op de planken in de musical ‘’Grease’’. Daarnaast bracht hij verschillende populaire singles uit, zoals ‘’Een zomeravond met jou’’ en ‘’Wil je bij me blijven slapen’’. Ook niet te vergeten, zijn succesvolle carrière als presentator voor bijvoorbeeld AVROTROS en Zapp.

De Wâldsang is sinds haar oprichting eind jaren zeventig één van de meest tot verbeelding sprekende brassbands in Nederland. Inmiddels staat deze band dit jaar al 30 jaar onder leiding van Rieks van der Velde. De laatste jaren heeft De Wâldsang veel nieuwe jeugd mogen ontvangen in haar band. Dit in combinatie met de oudgedienden zorgt voor een diverse samenstelling binnen de band.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa en in de voorverkoop via www.dewaldsang.nl en bij Schippers Tabak en Lectuurshop in Surhuisterveen.

Meest populair

  • Zonnepark Noordwolde bijna gereed om stroom te leveren.
  • Drukte op het Lindefestival in Wolvega
  • 31 velden vol korven en meer dan 1000 korfballende kinderen
  • 13e editie Oldtimer toertocht startte met 90 oude tractoren.
  • Ynkoarten te keap: Cultuurkalender Fryslân 2019