Datum: 10-07-2020 - 10:48
18
dec
'19
Kruit stopt per direct als hoofdtrainer bij kv SCO
Geschreven door Redactie Blik Op Weststellingwerf

Kruit stopt per direct als hoofdtrainer bij kv SCO

Riko Kruit heeft afgelopen zaterdagavond, na de ontluisterende nederlaag bij Sparta Zwolle, ontslag genomen als hoofdtrainer. We wisten op voorhand dat onze hoofdmacht een zwaar zaalseizoen tegemoet zou gaan. We hebben...

iets aan kwaliteit in moeten leveren aan het eind van vorig seizoen, maar door de vele blessures dit seizoen, ook bij bepalende spelers, lag er een klus van jewelste voor onze staf. Nu na 5 wedstrijden en 0 punten in de zaal, hoopt Riko met zijn vertrek te bewerkstelligen dat in ieder geval de groep weer maximaal gaat presteren. Wij begrijpen de stap van Riko en respecteren deze. Tegelijkertijd betreuren we dat de fijne samenwerking op deze manier ten einde is gekomen maar we waarderen ten zeerste het feit dat Riko deze moeilijke keuze maakt in het belang van onze club. Op ander vlak blijft Riko gelukkig betrokken bij SCO wat onze goede verstandhouding onderstreept.
Voorlopig neemt Arjan Kreeft de honneurs waar als vervanger, we beraden ons gezamenlijk over oplossingen voor de langere termijn.

Meest populair

  • Zonnepark Noordwolde bijna gereed om stroom te leveren.
  • Drukte op het Lindefestival in Wolvega
  • 31 velden vol korven en meer dan 1000 korfballende kinderen
  • 13e editie Oldtimer toertocht startte met 90 oude tractoren.
  • Ynkoarten te keap: Cultuurkalender Fryslân 2019