Datum: 29-05-2020 - 01:33
20
dec
'19
Het Parkinsoncafé Meppel/ Steenwijkerland eo. organiseert een avondbijeenkomst met als thema        “Minder Parkinson / Meer leven”
Geschreven door Redactie Blik Op Weststellingwerf

Het Parkinsoncafé Meppel/ Steenwijkerland eo. organiseert een avondbijeenkomst met als thema “Minder Parkinson / Meer leven”

Op 29 januari komen Kitty Sijmons en Koen Lucas naar het Parkinsoncafé met een presentatie over hun boek “Minder Parkinson / Meer Leven”. Kitty heeft Parkinson en beiden coachen /trainen ze mensen met Parkinson in het....

omgaan met de aandoening. Het idee voor het boek ontstond toen bleek dat ze allebei bij coachcliënten bepaalde fasen of stappen in het acceptatieproces zagen. Kitty herkende die ook in haar eigen leven na de diagnose. Kennelijk is het zo dat mensen ongeveer dezelfde stappen zetten om na de schok van de diagnose weer in staat te zijn om hun aandacht vooral op de lol in het leven te vestigen (i.p.v. de zorgen rond Parkinson). Ook al is de volgorde en de snelheid voor iedereen anders.
Wat die stappen zijn en hoe je ze sneller kunt zetten, vertellen ze je tijdens de presentatie. Met één of meer stappen wordt ook geoefend en je kunt al je vragen kwijt.
Wanneer:      29 Januari 2020
Waar:              Ontmoetingsruimte Isala- Diaconessen ziekenhuis
                        Hoogeveenseweg 38, 7943 KA Meppel
Tijd:                19.30 uur tot 21.00 uur, zaal open vanaf 19.00 uur
Het Parkinson Café is een ontmoetingsplek voor iedereen, die met Parkinson(ismen) te maken heeft.  Patiënt, partner, familielid, mantelzorger en zorgverlener. Het parkinson cafe biedt de gelegenheid om te ontspannen en in een positieve sfeer met mensen te praten die uw ervaringen en gevoelens kunnen begrijpen. Het belangrijkste doel is het onderlinge contact.             
We horen graag of u komt. Opgave VERPLICHT voor 20-1-2020 via Leny Kaastra tel.nr. 06-22453504
mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wilt u meer informatie dan kan dat ook via het zelfde telefoonnummer en mail.

Meest populair

  • Zonnepark Noordwolde bijna gereed om stroom te leveren.
  • Drukte op het Lindefestival in Wolvega
  • 31 velden vol korven en meer dan 1000 korfballende kinderen
  • 13e editie Oldtimer toertocht startte met 90 oude tractoren.
  • Ynkoarten te keap: Cultuurkalender Fryslân 2019