Datum: 19-10-2017 - 10:58

01
Dec
'16
De Gouden Kerstmuts Noordwolde 2016
Geschreven door Redactie Blik Op Weststellingwerf

De Gouden Kerstmuts Noordwolde 2016

 

Vanaf 11 december staat Noordwolde ruim een week lang in het teken van de jacht op de Gouden Kerstmutsen! Deze mutsen worden ergens in Noordwolde of omgeving verstopt en...

elke kerstmuts zal een leuke inhoud aan waardebonnen hebben van de deelnemende winkeliers. Iedereen is uitgenodigd om naar de mutsen te gaan zoeken.

 


-Hoe kan je de kerstmutsen vinden?-

Elke dag vanaf 11 tm 17 december worden er op deze website aanwijzingen weg gegeven. Deze aanwijzingen leiden je naar de vindplaats van de gouden mutsen. De aanwijzingen vindt je elke dag in het nieuws.
Daarnaast worden er letters opgehangen in de deelnemende winkels. In welke winkels de letters te vinden zijn wordt ook hier op Blikop Weststellingwerf in het menu nieuws vermeld. Verzamel de letters en schrijf hierbij op in welke winkel je welke letter vond. Op Ook via deze letters kunt u een gouden Kerstmuts vinden. Het is daarbij belangrijk dat je weet waar je welke letter gevonden hebt. 

-Waar liggen de kerstmutsen?-
Dat is natuurlijk de grote vraag! Ze liggen in Noordwolde of in 1 van de omliggende dorpen binnen een straal van 4 km rondom Noordwolde (en wél in de gemeente Weststellingwerf).
De mutsen liggen op openbaar terrein. Zoek dus niet op privéterreinen of in de tuinen van bewoners. Zoek ook niet op plaatsen als monumentale gebouwen of op begraafplaatsen.
De gouden kerstmutsen kunnen dus wel in een deelnemende winkel liggen, maar altijd op een plaats die voor iedereen toegankelijk is.
Houd de aanwijzingen die dagelijks gegeven worden goed in de gaten en baseer je zoektocht hierop. Alleen op die manier kan je heel gericht zoeken en je kansen vergroten.

-Wat doe je als je de muts vindt?-
In de muts vindt je een kaartje met daarop een telefoonnummer. Bel dit telefoonnummer en geef je gegevens door. Hierop wordt je uitgenodigd voor de prijsuitreiking.

-Prijsuitreiking-
De winnaar zal zijn/haar prijs zo spoedig mogelijk krijgen uitgereikt.

 
-De deelnemende bedrijven-

De Gouden kerstmuts actie wordt georganiseerd door het team van BlikopWeststellingwerf en mogelijk gemaakt door de onderstaande deelnemende bedrijven.
.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

DAC Noordwolde ---
Jumbo De Jong ---
Kok De echte Bakker---
Any computers --- 
Drogisterij DA Margo --- 
Frans Autoglans--- 
Alies  ---
kapper Klaas --- 
123bedrijfskleding.nl --- 
Kreativa --- 
Novy de Jong Toys 2 Play ---
Primera Noordwolde --- 
--- 


Bloembinderij Esther
Trimsalon Erica
Garage Lingeman
Stocks
VI Friesland
ENCOWE
De Tweede Toekomst
Tankstation de Grote Drup
Robtiek
Modehus de Vries Vledder
Organisatiebureau Thomas09
Walk of Life

 

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

.

Meest populair