Datum: 23-04-2018 - 08:02
01
me
'17
Bloembinderij Esther 25 jaar in Noordwolde
Geschreven door Redactie Blik Op Weststellingwerf

Bloembinderij Esther 25 jaar in Noordwolde

NOORDWOLDE - Waar  blijft de tijd ?   Dat vragen de mensen van Bloembinderij Esther zich af. Zo begint Esther vol energie in 1992 haar bloemenzaak en dan ….. zo, ben je 25 jaar verder. Inmiddels  is Bloembinderij Esther een...

begrip geworden in Noordwolde, maar ook ver daar buiten. De  klanten voelen zich hier thuis omdat  lief en leed gedeeld kan worden. Wij krijgen veel energie van hen en ze weten ons - na 25 jaar - nog steeds te inspireren bij al onze werkzaamheden. Vele verbouwingen en opknapbeurten hebben het winkelpand verfraaid , met als laatste grootste de verbouwing in 2016. Tijdens het komende jubileumjaar staan bij Bloembinderij Esther tal van acties op stapel. Zo beginnen wij  met een leuke attentie in de eerste jubileumweek ( voor elke klant bij besteding van € 10 of meer),  maar ook in de week van Moederdag  krijgen de klanten op vrijdag en zaterdag een extra cadeau om Moeder  nog  meer te verrassen.
Overigens zullen er het gehele jaar acties zijn, welke worden  gepromoot via de lokale krant en op de Facebookpagina van Bloembinderij Esther.  Houdt  dit dus goed in de gaten,  we gaan er een top jaar van maken …….. en natuurlijk gaan we op voor de volgende 25 jaar !!

Meest populair

  • Opendag crematorium Haskerpoort Oudehaske.
  • Daniël Oostra trekt volle feesttent Zuiderfeest.
  • Evert Jubbega na 35 jaar niet meer langs de lijn.
  • Nieuwe ‘Recycle Boulevard’ van Omrin is meer dan een kringloopwinkel
  • Bloembinderij Esther 25 jaar in Noordwolde