Datum: 20-09-2018 - 08:04
10
okt
'17
Mensen met handicap krijgen invloed op sportaanbod in Weststellingwerf.
Geschreven door Redactie Blik Op Weststellingwerf

Mensen met handicap krijgen invloed op sportaanbod in Weststellingwerf.

WOLVEGA - Buurtsportwerk Weststellingwerf start een sportbehoeftepeiling voor inwoners van de gemeente met een handicap. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Sport Fryslân. In een korte vragenlijst van 15 vragen kunnen inwoners laten weten wat hun wensen zijn om in beweging te komen. De vragen hebben onder andere betrekking...

op of mensen in teamverband of individueel willen sporten. Welke sporten de voorkeur hebben. Maar ook of het Buurtsportwerk contact mag opnemen voor sport- en bewegingsadvies op maat.

Doel en deelname behoeftepeiling
Met de uitkomsten van de behoeftepeiling gaat het Buurtsportwerk aangepaste sportactiviteiten organiseren afgestemd op de wensen van haar inwoners. De behoeftepeiling mag ook door ouders, begeleiders, broes/zussen, buurvrouw of andere kennissen van iemand met een handicap ingevuld worden. Het invullen van de behoeftepeiling kan tot 1 november 2017 via www.buurtsportweststellingwerf.nl.

Over Sport Fryslân
Bijna één op de drie Friese inwoners beweegt te weinig. Elke dag weer zetten wij ons in om deze 240.000 inactieve Friezen in beweging krijgen. Daar werken we samen aan met de provincie, gemeenten, verenigingen, commerciële en maatschappelijke partners, gezondheidsinstellingen, vrijwilligers en de inwoners van Friesland. Gezamenlijk aan de slag voor een vitaal Fryslân.

Meest populair

  • Opendag crematorium Haskerpoort Oudehaske.
  • Dag Herdenken Geweldslachtoffers in 2018 in Wolvega. Lindefestival 2018 een weekje vroeger.
  • Nieuwe ‘Recycle Boulevard’ van Omrin is meer dan een kringloopwinkel
  • Zonnepark Noordwolde bijna gereed om stroom te leveren.
  • “Hoe help ik mijn kind weerbaar worden”. Een introductie workshop Focusing en ouderschap.