Datum: 20-09-2018 - 08:04
12
okt
'17
Welkom op de nieuwe website van Blik Op Weststellingwerf.
Geschreven door Redactie Blik Op Weststellingwerf

Welkom op de nieuwe website van Blik Op Weststellingwerf.

De nieuwswebsite Blik Op Weststellingwerf.nl heeft in april 2012 voor de laatste keer een grondige aanpak gehad en dus werd het tijd voor een nieuwe eigentijdse versie van Blik Op Weststellingwerf. Als eerste tip kunnen we u melden dat als er tekst in het oranje staat, er een link achter zit wat te maken heeft met onderwerp of het is een e-mailadres waarmee u....

rechtstreeks contact kunt zoeken met de eigenaar. Zoals u ziet is onze website sinds 12 oktober 2017 in een nieuw en modern jasje gestoken en is het voorzien van de laatste technische mogelijkheden die er op dit moment voorhanden zijn. Niet alles wordt daar nu al van gebruikt, maar vanaf vandaag zal er voortdurend voor en achter schermen gewerkt gaan worden om deze nieuwswebsites constant mee te laten gaan aan de eisen van de nieuwe tijd. 

We hebben met de nieuwe website een sprong voorruit gemaakt bij het gebruik op uw smartphone, de website past zich automatisch aan de maat van de laptop, tablet of smartphone. De foto's in de fotogalerij kunt u voortaan in een fotoslideshow achter elkaar bekijken en niet zoals voorheen één voor één. 

De nieuwe websites zijn ontwikkeld door Natacha Hulsebosch van Pixit Ontwerpstudio en Huub Smit van Yuzi Web & Apps. De organisatie van Blik Op Nederland wil graag het concept van Blik Op verder uitbreiden met meerdere plaatsen, heeft u als (startende) ondernemer ook interesse om een succesvolle nieuwswebsite te starten in uw woonplaats, klik dan hier voor meer informatie..

Voor u als bezoeker van de Blik Op nieuwswebsite zijn er een aantal veranderingen die we hieronder voor u met een uitleg op een rijtje zetten. Voor de menu-items die u hierboven kunt zien staan, gaan we van links naar rechts.

Menu-item 1 : BlikOp
Als u op het uitklapmenu item BlikOp klikt ziet u een aantal menu-items verschijnen (klik hier voor een voorbeeld). Klik op het item welke u graag wilt bekijken. Columns, familieberichten(2), Blik Op Sport, Woning vd week, Gemeente Weststellingwerf, Radio Weststellingwerf, Handige en leuke tips en BlikOpTV. Eén item opent zich in twee nieuwe items: familieberichten en deze is verdeeld in rouwberichten en in geboorte/huwelijk/feestberichten.

De items: Columns: gedichten van Antje Stik-Snijder en column van Gertrud van Leeuwen, Blik Op SportWoning vd week, Gemeente Weststellingwerf, Radio Weststellingwerf, Handige en leuke tips  bestonden al en spreken voor zichzelf. Nieuw is het item BlikOp TV, dit is het YouTube kanaal van BOW en daar komen alle filmpjes te staan.

Menu-item 2, 3, 4 : Nieuws, adressen en agenda
Blik Op Weststellingwerf is een ontmoetingsplaats voor iedereen in de gemeente Weststellingwerf: inwoners, ondernemers, verenigingen, instellingen, iedereen komt hier aan bod en er is voor ieder wat wils. Wat biedt Blik Op Weststellingwerf aan verenigingen, instellingen en bedrijven? Net als een ieder ander mag een vereniging, instelling of bedrijf (als adverteerder), foto’s en nieuws aanleveren. Wij plaatsen dit alles geheel kosteloos en altijd op de voorpagina.

Ook uw evenement, happening, open dag e.d. plaatsen wij gratis in de agenda. Deze kunt u binnenkort zien met de 5 eerstkomende agenda-items aan de rechterkant van het scherm en er zit dan ook een link achter om direct na het item toe te gaan. Mail uw redactionele stuk naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en stuur ons ook uw logo en wat leuke foto’s mee. Inwoners van Weststellingwerf (maar ook 'buitendorpse' gasten / toeristen) vinden hier bovendien alles wat ze zoeken en worden dagelijks op de hoogte gehouden van het laatste nieuws.

Bij de adressen vindt u alle bedrijven die er in onze gemeente gevestigd zijn, heeft u aanvullingen of aanpassingen mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In de agenda kan men zien wat er de komende weken te doen is, er zijn verschillende tips, fotoreportages van evenementen en nog veel meer. Kortom een veelzijdige site.

Menu-item 5: Acties (nieuw) 
Hier komen de acties voor u als bezoeker te staan van de adverteerders van Blik Op Weststellingwerf, deze wordt geregeld aangevuld met nieuwe aanbiedingen.

Menu-item 6: Vindplaats (nieuw) 
Iets kwijt, wat gevonden, iets aan te bieden of zoekt u iets? Plaats uw bericht, met of zonder foto, gratis voor particulieren op deze 'Vindplaats'.

Menu-item 7: Contactpagina
Heeft u iets te melden voor de nieuwspagina, de agenda ect. dan horen we dat graag van u via de contactpagina.

Webmaster Jack de Vries van Blik Op Weststellingwerf wenst u veel lees- en kijkplezier op de nieuwe website en laat u dagelijks op de hoogte houden met nieuws van, voor en over Weststellingwerf op www.blikopweststellingwerf.nl. Ontbreekt er iets of heeft u een suggestie? Stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meest populair

  • Opendag crematorium Haskerpoort Oudehaske.
  • Dag Herdenken Geweldslachtoffers in 2018 in Wolvega. Lindefestival 2018 een weekje vroeger.
  • Nieuwe ‘Recycle Boulevard’ van Omrin is meer dan een kringloopwinkel
  • Zonnepark Noordwolde bijna gereed om stroom te leveren.
  • “Hoe help ik mijn kind weerbaar worden”. Een introductie workshop Focusing en ouderschap.