Datum: 17-10-2018 - 14:36
04
nov
'17
Halloween griezelen en gillen bij Jumbo de Jong.
Geschreven door Redactie Blik Op Weststellingwerf

Halloween griezelen en gillen bij Jumbo de Jong.

NOORDWOLDE - Afgelopen dinsdagavond was het griezelen en gillen in de supermarkt en magazijn van Jumbo de Jong in Noordwolde 30 spoken deden nu best om de bezoekers te laten schrikken.
Rond 20 uur werd gestart met de Halloween tocht in de supermarkt daar werden de...

bezoekers al de stuipen op het lijf gejaagd in alle hoeken zaten spoken verstopt of er vloog een deksels van een grofvuilcontainer open waar een spook uit tevoorschijn kwam.
In het nieuwe magazijn dat net was klaargekomen dus nog leeg stond werd een heuse horren parcours in gericht en daar was het griezelen en gillen niet van de lucht daar stond op een geven moment een file voor met een wachttijd van een halfuur om daarbinnen te komen.
In het filmpje verteld eigenaar Hasker de Jong hoe het idee is ontstaan, met de vraag dan kan het volgend niet weer dan staat het magazijn vol met artikelen, was zijn antwoord natuurlijk wel halen wij het magazijn gewoon leeg en houden in 2018 weer een Halloween spooktocht.
Rond de 22 uur was het afgelopen en werd er nog een groepsfoto gemaakt van 30 spoken en konden zij zelf griezelend naar huis gaan in de duistere Halloween nacht.

Meest populair

  • Nieuwe ‘Recycle Boulevard’ van Omrin is meer dan een kringloopwinkel
  • Zonnepark Noordwolde bijna gereed om stroom te leveren.
  • Halloween griezelen en gillen bij Jumbo de Jong.
  • 31 velden vol korven en meer dan 1000 korfballende kinderen
  • Zomertijd: komkommertijd