Datum: 17-10-2018 - 14:27
13
nov
'17
Bespreekavond concept Omgevingsvisie
Geschreven door Redactie Blik Op Weststellingwerf

Bespreekavond concept Omgevingsvisie

Sinds het voorjaar van 2017 werkt gemeente Weststellingwerf samen met haar inwoners aan een Omgevingsvisie. Na zes interactieve inspiratie- en themabijeenkomsten ligt er nu een concept-visie. Deze wordt woensdag 22 november gepresenteerd én...

getest op het gemeentehuis in Wolvega.
De conceptversie van de Omgevingsvisie Weststellingwerf is de uitwerking van zes interactieve avonden waar inwoners en belanghebben uit o.a. de agrarische sector, dorpen, het bedrijfsleven en zorg input hebben geleverd voor de toekomstvisie van Weststellingwerf.
Stedenbouwkundige Wim Keijsers van Bureau Nieuwe Gracht heeft alle input verzameld en verwerkt tot het concept.
Bespreekavond
De bespreekavond vindt woensdag 22 november vanaf 19.00 uur plaats in het gemeentehuis (Griffioenpark 1 in Wolvega) en is voor alle belangstellenden toegankelijk. Tijdens deze openbare en interactieve avond bespreken wij met alle aanwezigen de hoofdlijnen van de concept-Omgevingsvisie.
Leerlingen De Heidepolle
In navolging van de interactieve avonden met inwoners en andere belanghebben, is er ook een project uitgevoerd met kinderen. Leerlingen van basisschool De Heidepolle in Wolvega zijn op hun eigen manier aan de slag gegaan met de Omgevingsvisie, zij laten het resultaat van hun project deze avond zien.
Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor de bespreekavond door te bellen naar (0561) 691394 of te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wie zich aanmeldt, krijgt een paar dagen vóór de bijeenkomst een samenvatting van het concept alvast toegestuurd.
Programma
19.00 uur: Omgevingsvisie-markt (bekijk en reageer op de thema´s)
19.30 uur: Opening en inleiding
20.30 uur: Testcases
21.30 uur: Afsluiting
Meer informatie en het complete traject om te komen tot de Omgevingsvisie Weststellingwerf vindt u op: weststellingwerf.nl/omgevingsvisie.

Meest populair

  • Nieuwe ‘Recycle Boulevard’ van Omrin is meer dan een kringloopwinkel
  • Zonnepark Noordwolde bijna gereed om stroom te leveren.
  • Halloween griezelen en gillen bij Jumbo de Jong.
  • 31 velden vol korven en meer dan 1000 korfballende kinderen
  • Zomertijd: komkommertijd