Datum: 20-09-2018 - 08:07
13
nov
'17
Nieuwjaarsconcert 2018 Brassband De Wâldsang m.m.v. Dwight Dissels
Geschreven door Redactie Blik Op Weststellingwerf

Nieuwjaarsconcert 2018 Brassband De Wâldsang m.m.v. Dwight Dissels

SURHUISTERVEEN - Op zaterdag 13 januari 2018 verzorgt de kersverse Brassbandkampioen van Nederland weer haar traditionele Nieuwjaarsconcert in de Flambou van Surhuisterveen. Gastsolist is de bekende zanger Dwight Dissels. Het concert begint om 20:00 uur. Het uitnodigen van een...

bekende zanger of zangeres als solist bij het Nieuwjaarsconcert blijkt al weer een aantal jaren een succesvolle combinatie. Voor de komende editie is De Wâldsang dan ook bijzonder verheugd dat ze Dwight Dissels als gastsolist mogen verwelkomen.  

Dwight Dissels
Net als de gastsoliste van vorig jaar (Jennie Lena), nam Dwight Dissels onder andere deel aan de Voice of Holland. In een zwaar bezet deelnemersveld viel hij helaas voor de finales af, maar zijn enorme talent werd breed herkend. Na zijn deelname aan The Voice werd hij benaderd door de tv-producenten van het muzikale paasevenement The Passion voor de rol van Jezus in de uitvoering van 2017 (Leeuwarden).

Nationaal Kampioen
De Wâldsang viert dit jaar haar 40-jarig jubileum. Eén van de hoogtepunten dit jaar was het voor de 15e keer behalen van de Nederlandse Kampioenstitel. Na een periode van afwezigheid op het kampioenspodium meldde de band zich de laatste jaren weer nadrukkelijk om de prijzen in de Nederlandse brassbandtop. Het behalen van de titel vormt daarmee een mooie kroon op het jubileumjaar.

Kaarten voor het Nieuwjaarsconcert zijn verkrijgbaar aan de kassa en in de voorkoop via de eigen site www.dewaldsang.nl en bij Schippers Tabak en Lectuurshop in Surhuisterveen.

Meest populair

  • Opendag crematorium Haskerpoort Oudehaske.
  • Dag Herdenken Geweldslachtoffers in 2018 in Wolvega. Lindefestival 2018 een weekje vroeger.
  • Nieuwe ‘Recycle Boulevard’ van Omrin is meer dan een kringloopwinkel
  • Zonnepark Noordwolde bijna gereed om stroom te leveren.
  • “Hoe help ik mijn kind weerbaar worden”. Een introductie workshop Focusing en ouderschap.