Datum: 17-10-2018 - 14:30
10
jan
'18
Voorlichting over brandpreventie voor agrariërs
Geschreven door Redactie Blik Op Weststellingwerf

Voorlichting over brandpreventie voor agrariërs

OLDELAMER - Gemeente Weststellingwerf organiseert samen met brandweer Fryslân en LTO Weststellingwerf een voorlichtingsavond over brandpreventie voor agrariërs. De voorlichtingsavond is dinsdag 16 januari vanaf 20.00 uur in...

dorpshuis ´t Griffioentje in Oldelamer. Weststellingwerfse agrariërs die hun bedrijf ten westen van de A32 hebben, zijn hiervoor uitgenodigd. Met de voorlichting willen gemeente en brandweer bijdragen aan het voorkomen van brand.
De impact van een brand is enorm, zowel emotioneel als financieel. De bijeenkomst is gericht op brandveiligheidsrisico’s op boerenbedrijven en het verkleinen van de kans op brand.
Voorzitter Hans Hoekstra van LTO Weststellingwerf opent de avond. Vervolgens geeft Anne de Jager van Brandweer een presentatie. Er is veel ruimte voor het stellen van vragen en discussie.
Wilt de avond bijwonen, dan kunt u zich tot 14 januari aanmelden bij Annette Folkerts, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meest populair

  • Nieuwe ‘Recycle Boulevard’ van Omrin is meer dan een kringloopwinkel
  • Zonnepark Noordwolde bijna gereed om stroom te leveren.
  • Halloween griezelen en gillen bij Jumbo de Jong.
  • 31 velden vol korven en meer dan 1000 korfballende kinderen
  • Zomertijd: komkommertijd