Datum: 01-02-2023 - 06:49
26
jan
'15

Jaarvergadering Plaatselijk Belang Noordwolde-Zuid

Op dinsdagavond 27 januari vindt dit jaar de jaarvergadering plaats van Plaatselijk Belang Noordwolde-zuid. Tijdens de jaarvergadering zullen de verschillende werkgroepen onder Plaatselijk Belang aanwezig zijn. Zo zijn onder andere de nieuwe werkgroepen Zuid leeft! activiteiten en de werkgroep voor de organisatie van het Zuiderfeest aanwezig tijdens de vergadering. Verder is er inzage in de financiële...

verslagen van de verschillende werkgroepen en verenigingen. Ook de redactie van de Zuid Expres, het plaatselijke boekje dat jaarlijks een aantal keren uitkomt, zal aanwezig zijn tijdens  jaarvergadering. Inwoners van Noordwolde-zuid en andere geïnteresseerden zijn welkom van 19:45 uur in de gemeenschapszaal van O.B.S. De Velden en worden ontvangen met een kop koffie of thee. Als afsluiting van de avond zal er een interessante lezing zijn in de gemeenschapszaal.

Programma jaarvergadering:
19:45 uur - ontvangst met koffie
20:00 uur - aanvang vergadering
21:00 uur - sluiting officiële gedeelte
21:45 uur - lezing over een interessant onderwerp

Tevens is plaatselijk Belang Noordwolde-zuid nog opzoek naar nieuwe bestuursleden.Wilt u bestuurslid worden? Meld u zich dan bij Plaatselijk Belang Noordwolde-zuid.

Meest populair

  • Zonnepark Noordwolde bijna gereed om stroom te leveren.
  • Drukte op het Lindefestival in Wolvega
  • 13e editie Oldtimer toertocht startte met 90 oude tractoren.
  • 31 velden vol korven en meer dan 1000 korfballende kinderen
  • Ynkoarten te keap: Cultuurkalender Fryslân 2019