Datum: 28-01-2021 - 02:42
29
nov
'15

Karpetten aktie Riksma Woonmode uw partner in betaalbaar wonen!

Riksma woonmode geeft op moment Heel veel korting op de gehele collectie karpetten. Alles moet weg. Grote keuze vloerkleden in klassiek, modern, berbers, handweef, en hoogpool. Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen bij Riksma Woonmode in de winkel. Zij adviseren u daar graag over de mogelijkheden. Met ruim 30 jaar ervaring...

is Riksma Woonmode in Wolvega uitgegroeid tot dè interieurspecialist in de regio Noord-Nederland. Bij Riksma vindt u alles om uw woning compleet in te richten, van vloeren tot gordijnen en vantapijten tot buiten zonwering. U vindt bij Riksma een grote collectie: tapijt, laminaat, vloeren (hout en vinyl), p .v.c. vloeren, overgordijnen, vitrage ,inbetweens en raamdecoratie .Bovendien heeft Riksma een zeer uitgebreide collectie vloer- en tafelkleden. Maar ook kunt u voor insecten- en buitenzonwering bij Riksma Woonmode terecht.

 

Wonen is persoonlijk!


Riksma Wonen onderscheid zich niet alleen door de fraaie en complete  collectie woonmode, maar ook door persoonlijk en deskundig advies. Wonen is heel persoonlijk. Uw thuis is een rustpunt dat helemaal aan uw wensen hoort te voldoen. Een juiste materiaal- en kleurkeuze zorgt voor een harmonieus interieur waar u lang van kunt genieten. Natuurlijk weet u zelf als geen ander hoe u uw woonomgeving wenst. Wij nemen alle tijd om samen met u te zorgen dat uw woonwensen uitkomen.

 

Samen met Riksma bereikt u het ultieme thuisgevoel!


Riksma Woonmode is de juiste partner, vanaf advisering tot en met de complete stoffering van uw woning. Bezoek de  enorm uitgebreide showroom aan de binnenbaan 4 in Wolvega!

Meest populair

  • Zonnepark Noordwolde bijna gereed om stroom te leveren.
  • Drukte op het Lindefestival in Wolvega
  • 31 velden vol korven en meer dan 1000 korfballende kinderen
  • 13e editie Oldtimer toertocht startte met 90 oude tractoren.
  • Ynkoarten te keap: Cultuurkalender Fryslân 2019