Datum: 23-11-2017 - 04:35

02
Jan
'14

Jaarlijkse traditie van Menvereniging Noordwolde en familie van Veen van Paardensportcentrum de Zuidstroom

VINKEGA - Het is een jaarlijkse traditie geworden dat Menvereniging Noordwolde in samenwerking met de familie van Veen van Paardensportcentrum De Zuidstroom in Vinkega de laatste  officiële K.N.H.S. indoor dressuur wedstrijd mennen van het jaar organiseert. Dit jaar was er...

voor het eerst gekozen om de mogelijkheid te bieden om twee proeven te kunnen rijden. Dat dit in goede aarde viel bij de menners bleek wel uit het grote aantal aanmeldingen op maandag 30 december. Helaas was er een limiet van 30 deelnemers, maar de menners zorgden negen uur lang voor constant rijplezier.
In de manege was een rijbaan uitgezet van 20 X 60 m en in het andere deel van de manege konden de combinaties in- en uitrijden. Ieder half uur wisselde de jury van plaats, zodat er een zo objectief mogelijk beeld ontstond. Van de Menvereniging Noordwolde deden hier ook  rijders aan mee en behaalden goede resultaten.
Bij de eerste proef was er in de enkelspan klasse B een 1e plaats voor Kees Raggers en een 2e plaats voor Veerle Boomgaard en in de klasse L een 1e plaats voor Manouk Boer, 2e plaats voor Jannes van der Wal en in klasse M een 1e plaats voor Paul Versluis. Bij de dubbelspannen klasse B en L was er een 1e plaats voor Sake Bosma. Bij de tweede proef was er in de enkelspan klasse B een 1e plaats voor Kees Raggers, klasse L een 1e plaats voor Veerle Boomgaard en klasse M een 2e plaats voor Paul Versluis. Bij de dubbelspannen klasse B en L was er een 1e plaats voor Chantal Westerhof.

Foto: menner Paul Versluis uit Noordwolde werd in klasse M enkelspan eerste met het paard Bombarie.    
Foto: Lenus van der Broek

Meest populair

  • Woning van de Week!
  • Noordwolde is een nieuw reclamebureau rijker.
  • MTB tocht Oosterstreek een succes!
  • SV Olyphia organiseerde voor de eerste keer een Mountainbike Toertocht
  • Evert Jubbega na 35 jaar niet meer langs de lijn.