Datum: 23-11-2017 - 17:26

31
Mar
'17
JOGG op fietssafari door Wolvega
Geschreven door Redactie Blik Op Weststellingwerf

JOGG op fietssafari door Wolvega

WOLVEGA - JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) stelt zich als doel om de omgeving van jongeren opnieuw vorm te geven; we maken gezonde keuzes weer normaal. Een ambitieuze opgave, die veel doorzettingsvermogen en...

expertise vraagt. Daarom organiseert JOGG-Weststellingwerf op woensdagmiddag 5 april voor alle JOGG-partners een fietssafari die leidt langs verschillende organisaties die zich inzetten om deze doelstelling kracht bij te zetten.
De middag start om 14.45 uur in het gemeentehuis met een inleiding van Friese JOGG-ambassadeur Herre Zonderland. Daarna stappen de deelnemers op de fiets en rijden naar de diverse locaties in Wolvega, waar o.a. Buurtsportwerk, Doomijn, gezonde School CBS De Adelaar en Cool2Bfit een korte presentatie geven over hun ervaringen en aanpak. De tour eindigt bij kinderopvang Old Skool. Hier bereidt topkok Jan Smink samen met een tiental kinderen een aantal heerlijke gerechtjes; natuurlijk alles gezond, met ingrediënten aangeboden door JOGG-partner AH Bijsterbosch.

Meest populair

  • Woning van de Week!
  • Noordwolde is een nieuw reclamebureau rijker.
  • MTB tocht Oosterstreek een succes!
  • SV Olyphia organiseerde voor de eerste keer een Mountainbike Toertocht
  • Evert Jubbega na 35 jaar niet meer langs de lijn.