Datum: 23-11-2017 - 17:22

03
Apr
'17
Vrijdag 7 april The Band Shure met een top 2000 afterparty in de MIX.
Geschreven door Redactie Blik Op Weststellingwerf

Vrijdag 7 april The Band Shure met een top 2000 afterparty in de MIX.

WOLVEGA - 7 april is het de beurt aan the band Shure, om geschiedenis te schrijven in pop en cultuurcentrum de MIX. Shure speelt live diverse juweeltjes uit 40 jaar popgeschiedenis. Een hoog “oh ja” gehalte met soms een knipoog. Zeer herkenbaar maar..

niet altijd voor de hand liggend. Wie kent ze niet, “Nutbush city limits” van Ike and Tina turner , “modern World” van  anouk en “Purple rain” van Prince.  Eén zangers ,een zanger en een strakke band brengen deze hits opnieuw tot leven. Kom luisteren en dansen, hand in hand met de lijst der lijsten, op muziek die tijdloos is. Nostalgie gedrenkt in vette zang, jankende gitaren en herinneringen in majeur.
Voor en tussen en na de pauze top 2000 the best of … live,  zullen de heupjes goed zijn opgewarmd blijven, want dan is het de beurt aan de top 2000 dj’s om het publiek heerlijke dansklassiekers voor te schotelen.
Shure  
Na een leuk gesprek, tussen twee dorpsgenoten, aan de bar in onze plaatselijke kroeg over, hoe leuk muziek maken eigenlijk is, is de band “Shure” geboren.
Aan de bar in de dorpskroeg, werden de eerste plannen gemaakt en de zoektocht gestart naar mede muzikanten voor de band die later de huisband zou gaan worden van ’t Skoat.
De zoektocht leverde een drummer, bassist en een sologitarist op, welke naast de eerste gitarist en zanger begonnen als naamloze band. Na enkele weken werd de band aangevuld met een toetsenist en een zangeres waarmee de band kompleet was.
De band bestaat uit, Simon Hansma gitarist en medeoprichter van Shure, Eelco Niens, een gitarist die zijn sporen heeft verdiend in verschillende bands, waaronder de band “Rockformatie Voodoo” waarmee onder andere het voorprogramma van de Golden Earring gevuld werd. Piet Bos, de bassist heeft na wat omzwervingen in verschillende bandjes zijn plaats gevonden in “Shure” waar vooral in samenspel met de drummer Sjoerd Halma, een stevige basis wordt gelegd voor ieder nummer die op het repertoire van “Shure”staat. Om het geheel van een mooie saus te voorzien is Sander Beenen met zijn toetsen degene die het muzikale deel completeert. Zangeres Laura Fransen is zonder enige podium ervaring de dragende stem van de band, van Melissa Etheridge tot Prince, van Dusty Springfield tot Dolly Parton niets is haar te gek en te machtig. Naast Erik Boon, die de zanger en mede oprichter is van de band, maakt zij de band kompleet.
Waar een klein dorp groot in kan zijn
Lijkt het jou ook leuk om een avond te organiseren in De Mix, neem dan contact op met Bernard Damhuis via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Meest populair

  • Woning van de Week!
  • Noordwolde is een nieuw reclamebureau rijker.
  • MTB tocht Oosterstreek een succes!
  • SV Olyphia organiseerde voor de eerste keer een Mountainbike Toertocht
  • Evert Jubbega na 35 jaar niet meer langs de lijn.