Datum: 22-11-2017 - 19:03

07
Apr
'17
Trainen voor gezinstocht Pieter Stuyvesant Kuiertocht
Geschreven door Redactie Blik Op Weststellingwerf

Trainen voor gezinstocht Pieter Stuyvesant Kuiertocht

Op 18 april starten de buurtsportcoaches met een trainingsprogramma om inwoners van Weststellingwerf voor te bereiden op de gezinstocht tijdens de Pieter Stuyvesant Kuiertocht. Gaat u de uitdaging aan? Buurtsportwerk Weststellingwerf ondersteunt...

met dit initiatief Stellingwervers om individueel of met het hele gezin de PSK te wandelen en zich goed voor te bereiden.

Pieter Stuyvesant Kuiertocht: een prachtig evenement!
Op zaterdag 3 juni is de Pieter Stuyvesant Kuiertocht (PSK). De tocht staat bekend als een gezelligheidstocht, met volop muziek en vermaak onderweg. De wandeling van 2017 gaat door de Westhoek van de gemeente Weststellingwerf met de prachtige natuurgebieden Rottige Meente en Brandemeer. De start is in Munnekeburen.

Gezinstocht
De tien kilometer is de kortste afstand en die is geschikt voor iedereen, van jong tot oud en zelfs met het hele gezin. Het geeft ook niet-wandelaars de mogelijkheid om de sfeer te proeven van deze unieke kuiertocht. Wilt u een steuntje in de rug om deze sportieve uitdaging aan te gaan en er optimaal van te genieten? Doe dan individueel, met partner of andere gezinsleden mee aan de PSK wandeltraining van Buurtsportwerk Weststellingwerf. Dan haalt u blaarvrij en zonder spierpijn de finish.

Wandeltraining
De PSK wandeltraining is een programma van zeven weken met vier gezamenlijke trainingen, wandeltips en oefeningen. In een wandelgroep bouwt u geleidelijk de wandelconditie op.
De trainingen zijn op de dinsdagen 18 april, 2, 16 en 30 mei van 18.30-19.30 uur. Startlocatie is voetbalclub FC Wolvega, Kruisstraat 3-5.
Deelname kost vijf euro per persoon, dit is inclusief deelnamebewijs 10km, het trainingsprogramma en vier wandeltrainingen.

Meer informatie en aanmelden
Neem voor meer informatie en aanmelden contact op met buurtsportcoach Dick Lont via
T: 06 5761 4360, E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ga naar de website www.buurtsportweststellingwerf.nl.
Aanmelden kan t/m 13 april.


Meest populair

  • Woning van de Week!
  • Noordwolde is een nieuw reclamebureau rijker.
  • MTB tocht Oosterstreek een succes!
  • SV Olyphia organiseerde voor de eerste keer een Mountainbike Toertocht
  • Evert Jubbega na 35 jaar niet meer langs de lijn.