Datum: 18-10-2017 - 18:25

21
Apr
'17
Oranjeconcert 2017 -Maria uit ‘The Passion’ komt naar Wolvega-
Geschreven door Redactie Blik Op Weststellingwerf

Oranjeconcert 2017 -Maria uit ‘The Passion’ komt naar Wolvega-

WOLVEGA - Donderdag 27 april is het zover, dan vindt de 34e editie plaats van het Oranjeconcert. Vorig jaar heeft het publiek kunnen genieten van de zeer getalenteerde topchoreograaf en musicalacteur Stanley Burleson. De laatste jaren heeft...

Wolvega op Koningsdag prachtige artiesten mogen verwelkomen, maar de avond met Stanley van afgelopen jaar zal nog lang voorbij komen in de herinnering van vele aanwezigen. Zijn veelzijdige stem en top ‘moves’ in onder andere Mr Bojangles, tezamen met de programmering van Euphonia maakte het tot een avond om niet snel te vergeten.

De weken en maanden na het slotapplaus van 2016 zijn voorbij gevlogen. De winter maakt voorzichtig plaats voor de lente; het Oranjeconcert in de Stellingwerven is weer in aantocht! Dit jaar heeft Stichting Bijzondere Concerten Stellingwerven samen met Christelijke Brassband Euphonia Wolvega de Friese singer-songwriter Elske De Walle vast weten te leggen, bekend onder de artiestennaam Elske DeWall.

Op negenjarige leeftijd begon ze met het spelen op de saxofoon, later kwam het zingen hierbij. In 2004 begin ze haar studie aan de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden. In 2007 trad ze op tijdens het Fries Popgala waarna ze in 2009 haar eerste single ‘Come see the end in me’ uitbracht. In 2011 stond ze met de Britse zanger Jonathan Jeremiah en het Metropole Orkest op North Sea Jazz. Daarnaast zong ze samen met Jan Dulles van de 3J’s het nummer ’Geef mij een naam’ welke op hun album 4 Elementen staat.  

Op Witte Donderdag hebben we allemaal massaal gekeken naar ‘The Passion’ in Leeuwarden, waarbij een grote rol was weggelegd voor Eske DeWall als Maria. De voor veel mensen nog onbekende zangeres is door het prachtig neerzetten van deze rol in één klap landelijk bekend geworden. Voor u de kans om op korte termijn haar prachtige stem in het echt te beluisteren!

De presentatie ligt deze editie wederom in handen van de veelzijdige Paul Passchier uit Munnekeburen. Paul studeerde in 1995 cum laude af aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag op het hoofdvak zang (jazz). Meteen daarna stond hij in de grote Van den Ende musical ‘My Fair Lady’, met onder andere Paul van Vliet, Piet Bambergen en Vera Mann. Na een aantal jaren in grote producties te hebben gestaan, ging Paul aan de slag als freelance zanger/tekstschrijver/presentator.

Paul vertaalde/bewerkte sindsdien duizenden kinderliedjes voor Sesamstraat, Bob de Bouwer, Disney, Dreamworks en Fox. Samen met zijn vrouw Wilma Hoornstra maakt Paul sinds 2009 alle theatershows van Woezel en Pip. Ook aan de Woezel en Pip bioscoopfilm ‘Op zoek naar de Sloddervos!’ welke in januari 2016 in première is gegaan, gaf hij zijn medewerking.

Zoals u kunt lezen belooft ook de 34e editie met Elske DeWall, presentator Paul Passchier en Brassband Euphonia Wolvega een waar spektakel te worden. Of u nu al vaker te gast bent geweest op het Oranjeconcert of het misschien de allereerste keer gaat worden; laat u verrassen en geniet!!


Het Oranjeconcert vindt plaats in sporthal “De Olde Steense” dat voor deze avond wordt omgebouwd tot een concertzaal. Het concert begint om 20.00 uur.
De kaartverkoop voor het Oranjeconcert start in de eerste week van april bij The Readshop Zwikstra, Primera, via de leden van Euphonia en uiteraard via onze website;
www. euphoniawolvega.nl.

Toegangskaarten:
In de voorverkoop: € 13,00 per stuk
Aan de kassa: € 15,00 per stuk

 

Meest populair