Datum: 23-11-2017 - 17:28

24
Apr
'17
Open dag bij Forellenvijvers Het Oosterseveld.
Geschreven door Redactie Blik Op Weststellingwerf

Open dag bij Forellenvijvers Het Oosterseveld.

OOSTERSTREEK / Op 27 april, op Koningsdag, is er een opendag bij Forellenvijver Het Oosterseveld, dit in samenwerking met Outdoorpoint. Dit als aanloop naar ons 10 jarig jubileum dat we in mei hopen te vieren. Op deze dag organiseren we verschillende...

activiteiten waarbij u kunt ontdekken wat er zo al mogelijk is bij Forellenvijver Het Oosterseveld. We gaan visclinics geven met vliegvissen. Dit is een bijzondere tak van sport onder de vissers. Het vergt een heel andere techniek dan het gewone forelvissen met een werphengel. Ook hier voor kunt u een visclinic volgen. Uiteraard ontbreekt het roken van vis niet op deze dag. U kunt zien hoe de forel ambachtelijk gerookt wordt en uiteraard kunt u een stukje vis proeven en kopen. Vorig jaar zijn we een samenwerking begonnen met Outdoorpoint van Bram Bosma. Op ons terrein is er een locatie gerealiseerd waar u kunt paintballen, quadrijden, archerytec spelen en diverse schietoefeningen kunt doen.
Ook Bram is deze dag aanwezig om demonstraties te geven. Uiteraard mag u zelf ook aan de slag. De toegang is gratis en er is gratis parkeergelegenheid.
De opendag duurt van 11.00 uur tot 16.00 uur. Iedereen is van harte welkom.
We hopen u te ontmoeten op 27 april 2017
Wie; Forellenvijver Het Oosterseveld en Outdoorpoint
Waar; Oosterseveldweg 16 Noordwolde- Zuid/ Oosterstreek
Hoe laat; 11.00 tot 16.00 uur

Meest populair

  • Woning van de Week!
  • Noordwolde is een nieuw reclamebureau rijker.
  • MTB tocht Oosterstreek een succes!
  • SV Olyphia organiseerde voor de eerste keer een Mountainbike Toertocht
  • Evert Jubbega na 35 jaar niet meer langs de lijn.