Datum: 21-11-2017 - 03:59

13
May
'17
Erotische verkleedkleding populair in aanloop naar Moederdag
Geschreven door Redactie Blik Op Weststellingwerf

Erotische verkleedkleding populair in aanloop naar Moederdag

UTRECHT - In de aanloop naar Moederdag neemt de verkoop van erotische verkleedkleding aanzienlijk toe. Dit blijkt uit verkoopcijfers van online verkleedwinkel Feestkleding365.nl, die een opvallende stijging waarneemt bij de...

verkoop van ‘erotisch getinte verkleedkostuums’.

Sexy pakjes voor moeders
Rondom Moederdag valt op dat een aantal sexy getinte outfits het bijzonder goed doen. Zo is het kamermeisjeskostuum, bestaande uit een klassiek kort jurkje, hoofddekseltje en een bijbehorende afstoffer, één van de best verkopende items in de gehele winkel. Hetzelfde geldt voor de ‘stoute’ verpleegster-outfits, waarvan de verkoop in aanloop naar Moederdag zelfs verdrievoudigde.

Handboeien, zwepen en kousenbanden
Andere outfits die veelal worden aangeschaft rondom Moederdag zijn luipaard bodysuits en het Burlesque kostuum. Ook is er een stijging te vinden in de verkoop van accessoires als handboeien, zwepen en kousenbanden, die veelal aan de ‘sexy’ bestellingen worden toegevoegd.

Verbazing
José Cabrera, eigenaar van de winkel, is verbaasd over de plotselinge stijging: “Het is niet eerder voorgekomen dat de verkoop van sexy pakjes zo sterk toenam rondom Moederdag. Bovendien zijn we een winkel die zich vooral specialiseert in evenementen als carnaval en bedrijfsfeestjes. Daarom is het zo opmerkelijk dat mensen ons kennelijk ook weten te vinden voor cadeaus voor in de slaapkamer.”

Toppers in Concert
Een ander verkleedthema dat een sterke stijging ervaart is de categorie ‘Wilde Westen’, waarbij vooral de outfits voor sexy cowboys en indianen bijzonder rap over de toonbank gaan.

Hier is echter een niet-erotische verklaring voor te vinden. Eind mei begint muzikale groep ‘De Toppers in Concert’ wederom aan een reeks concerten in de Amsterdam Arena, met als thema ‘Wild West, Thuis Best’. Vermoedelijk geven de mannen hun vrouw een sexy cowboy- of indianenpakje cadeau voor Moederdag, gecombineerd met een kaartje voor het concert.

Meer informatie over de verkoopcijfers en de meest-bestelde outfits is te vinden op:
https://www.feestkleding365.nl/moederdag

Meest populair

  • Woning van de Week!
  • Noordwolde is een nieuw reclamebureau rijker.
  • MTB tocht Oosterstreek een succes!
  • SV Olyphia organiseerde voor de eerste keer een Mountainbike Toertocht
  • Evert Jubbega na 35 jaar niet meer langs de lijn.