Datum: 23-11-2017 - 03:01

19
May
'17
Ook oproep aan oud leden van buurtvereniging Grindweg 70-jarig bestaan te vieren
Geschreven door Redactie Blik Op Weststellingwerf

Ook oproep aan oud leden van buurtvereniging Grindweg 70-jarig bestaan te vieren

WOLVEGA – De buurtvereniging Grindweg in Wolvega bestaat dit jaar 70 jaar. Ter gelegenheid hiervan heeft het bestuur besloten hieraan extra aandacht te besteden. Daarom wordt er op zaterdag 24 juni een groot...

feest georganiseerd. Het feest is niet alleen voor de inwoners van de Grindweg maar ook voor oud-leden.
Op deze dag zijn er tal van activiteiten. De morgen wordt gestart met een gezamenlijk ontbijt. Hierna mogen alle kinderen zich verzamelen om hun eigen fiets te gaan versieren en ‘s middags met de versierde fietsen een rondje door Wolvega maken, zodat iedereen van het feestje weet.
Halverwege de middag wordt er een reünie gehouden voor bewoners, leden en oud-leden van de Buurtvereniging Grindweg.  (De oud-leden kunnen zich aanmelden via deze mail of voor vragen kunt ze onderstaand telefoonnummer bellen). Daaropvolgend spelletjes voor jong en oud en na afloop hiervan voor de kinderen poffertjes en pannenkoeken eten.
Het feest wordt ’s avonds afgesloten met een barbecue voor bewoners van de Grindweg en leden van de zijstraten.  Meer informatie bij voorzitter Sietske Veenstra, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon: 0651650540.

Foto: bestuur van de Buurtvereniging Grindweg Wolvega
Foto gemaakt door Lenus van der Broek

Meest populair

  • Woning van de Week!
  • Noordwolde is een nieuw reclamebureau rijker.
  • MTB tocht Oosterstreek een succes!
  • SV Olyphia organiseerde voor de eerste keer een Mountainbike Toertocht
  • Evert Jubbega na 35 jaar niet meer langs de lijn.