Datum: 21-11-2017 - 03:55

29
Jun
'17
Musical Morgen bijna uitverkocht
Geschreven door Redactie Blik Op Weststellingwerf

Musical Morgen bijna uitverkocht

JUBBEGA - Op zondag 2 juli spelen de DZT cursisten de musical Morgen, beter bekend als Annie.  Er zijn drie voorstellingen. De voorstelling om 11 uur en 14.00 uur zijn uitverkocht. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de...

voorstelling van 17.00 uur. De musical vertelt het verhaal van het 11-jarige weesmeisje Annie dat in een weeshuis woont waar de scepter wordt gezwaaid door de manipulatieve directrice Miss Hannigan. Annie verlangt hevig naar haar ouders en hoopt dat zij haar komen redden. Dan ontmoet de miljonair Oliver Warbucks het roodharige weesmeisje en besluit haar te adopteren.

De musical Morgen wordt een hele bijzondere voorstelling, omdat de jonge musicalsterren het publiek letterlijk meenemen in de voorstelling. De voorstelling speelt zich dan ook op verschillende locaties af in theater de Kompenije in Jubbega. (ericalaan 24a)
Kaarten voor de 17.00 uur voorstelling zijn te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meest populair

  • Woning van de Week!
  • Noordwolde is een nieuw reclamebureau rijker.
  • MTB tocht Oosterstreek een succes!
  • SV Olyphia organiseerde voor de eerste keer een Mountainbike Toertocht
  • Evert Jubbega na 35 jaar niet meer langs de lijn.