Datum: 21-11-2017 - 03:57

06
Jul
'17
Tentenkamp 2017 Vitaal Wilhelminaoord e.o. daverend succes.
Geschreven door Redactie Blik Op Weststellingwerf

Tentenkamp 2017 Vitaal Wilhelminaoord e.o. daverend succes.

WILHELMINAOORD - Kinderen in de leeftijd van 9 t/m 16 jaar genoten afgelopen weekend van een bijzonder spektakel in Wilhelminaoord. De activiteitencommissie van Old Forward had samen met Vitaal Wilhelminaoord voor alle...

kinderen binnen de regio een weekend georganiseerd dat bomvol activiteiten stond.
O.a. een sportieve boot-camp, een gezellige pub- quiz en vele andere activiteiten waarvan de spectaculaire Survivalbaan van 50 meter wel het absolute hoogtepunt was, bezorgde de jeugd uit de verschillende dorpen een onvergetelijk weekend.
Ook nadat de schemer was toegeslagen bleef de sfeer goed en spannend. Het roosteren van marshmallows en spannende verhalen rond het kampvuur met vervolgens met verschillende groepen in echte legertenten slapen maakte het kamp compleet.
Direct al tijdens de 1e dag heeft de organisatie besloten het tentenkamp jaarlijks te laten terugkeren. De enthousiasme van de kinderen, de uiterst leuke sfeer en niet te vergeten de reacties van kinderen die spijt hadden van het feit dat zij zich niet te hadden opgegeven, is de uitdaging voor de organisatie om het Tentenkamp 2018 minimaal zo spectaculair te maken.

Meest populair

  • Woning van de Week!
  • Noordwolde is een nieuw reclamebureau rijker.
  • MTB tocht Oosterstreek een succes!
  • SV Olyphia organiseerde voor de eerste keer een Mountainbike Toertocht
  • Evert Jubbega na 35 jaar niet meer langs de lijn.