Datum: 21-11-2017 - 03:57

06
Jul
'17
Pop-up store voor lange mensen in Drachten verlengd
Geschreven door Redactie Blik Op Weststellingwerf

Pop-up store voor lange mensen in Drachten verlengd

DRACHTEN - Goed nieuws! Wegens succes blijft de pop-up store van Pretty Tall in Drachten nog een maand langer. Tot en met zaterdag 29 juli kunnen lange mensen terecht in deze tijdelijke winkel aan de Noorderbuurt in Drachten.  Ook het...

assortiment van Tough&Tall is aanwezig in de pop-up store. Dus alle lange mannen en vrouwen in de noorderlijke provincies kunnen helemaal los gaan in deze hippe kledingspeciaalzaak. De outfit kan compleet gemaakt worden met schoenen in grote maten van BigSoleMate. Damesschoenen zijn verkrijgbaar in maat 42 tot en met  45 (46) en de herenschoenen gaan van 47 tot en met maat 50.
Aan de Noorderbuurt 2 (hoek Moleneind NZ, bij het carillon) opende de Apeldoornse Inez Scheper op 21 juni een tijdelijke derde vestiging van Pretty Tall, Tough&Tall en BigSoleMate. Met deze merknamen richt ze zich respectievelijk op lange meiden en vrouwen, lange mannen en mensen met een grote schoenmaat.
Dat dit concept een succes is, blijkt uit de sterke groei die Scheper meemaakte in Apeldoorn. Zeven jaar geleden startte ze daar met een webshop en al snel groeide deze uit naar een fysieke winkel. Klanten komen vanuit heel Nederland naar de winkel in Apeldoorn, ook klanten uit het noorden. Met de winkel in Hoofddorp, die ruim een jaar geleden werd geopend, worden de klanten uit Noord- en Zuid-Holland bediend. En met de tijdelijke winkel in Drachten mikt Scheper op klanten in Friesland, Groningen en Drenthe.  
In de pop-up store wordt een breed assortiment gepresenteerd, voor zowel jong als oud. Veel casual broeken en jeans, voor de dames in lengte 36 en 38” en voor de heren ook nog in lengte 40.  En niet onbelangrijk, voor de lange jongens en meiden zijn de jeans ook verkrijgbaar in hele kleine maten. De collectie wordt compleet gemaakt met shirts, blouses en jasjes met extra lijf- en mouwlengte.    
Het grootste deel van de collectie wordt ook op de webshop www.prettytall.com getoond. Heb je iets leuks gezien op de webshop? Check dan even van tevoren of jouw favoriete artikel of maat in Drachten is. Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meest populair

  • Woning van de Week!
  • Noordwolde is een nieuw reclamebureau rijker.
  • MTB tocht Oosterstreek een succes!
  • SV Olyphia organiseerde voor de eerste keer een Mountainbike Toertocht
  • Evert Jubbega na 35 jaar niet meer langs de lijn.