Datum: 21-11-2017 - 03:58

09
Jul
'17
Zomereditie Maak jóuw studiekeuze
Geschreven door Redactie Blik Op Weststellingwerf

Zomereditie Maak jóuw studiekeuze

Switchen van studiekeuze. Tot 1 september kunnen jongeren die zich voor meerdere studies hebben aangemeld of zich afvragen of de gemaakte keuze wel de juiste is nog voor een andere studie aanmelden en een...

passende studiekeuze maken.

Examenjaar
Voor jongeren die volgend schooljaar examen gaan doen en (nog) geen idee hebben welke studie te kiezen is het belangrijk om tijd te beginnen met hun studiekeuze omdat ze zich voor sommige opleidingen al voor 15 januari moeten aanmelden en als de scholen beginnen is dat alweer snel. Dit geldt voor numerus fixus opleidingen, informatie hierover is te vinden op www.studiekeuze123.nl/selectie.

Passende studiekeuze maken
Speciaal voor jongeren die deze zomer willen weten welke studie bij ze past heeft Studieacademie een speciale zomereditie van ‘Maak jóuw studiekeuze!’. Ook individuele coaching is mogelijk. De korte studiekeuzetraining wordt verzorgd door Mirjam Rijpkema-Penders. Na het volgen van deze korte studiekeuzetraining hebben jongeren duidelijk wat hun interesses zijn en wat bij ze past. En welke stappen te zetten om een keuze te kunnen maken. De training is inclusief een gesprek met ouders.

Korte studiekeuzetraining
De korte studiekeuzetraining vindt plaats in Kuinre, in de praktijk van Studieacademie en de eerste zomereditie start op 31 juli en de tweede op 7 augustus.  In verband met de ruimte is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Meer informatie en aanmelden
Aanmelden voor de zomereditie ‘Maak jóuw studiekeuze’ kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie of bij vragen kunt u contact opnemen met Mirjam Rijpkema-Penders 06-10768745, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., www.studieacademie.nl.

Meest populair

  • Woning van de Week!
  • Noordwolde is een nieuw reclamebureau rijker.
  • MTB tocht Oosterstreek een succes!
  • SV Olyphia organiseerde voor de eerste keer een Mountainbike Toertocht
  • Evert Jubbega na 35 jaar niet meer langs de lijn.